Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlhkost až plíseň v autě

Od: lapka® odpovědí: 8 změna:

Parkuji venku a dnes po týdnu jsem vyjela, ale v autě zápach, zadní popruhy plesnivé, trochu i sedačka. Poraďte, co máte vyzkoušeno vy, kdo parkujete taky venku a nevyjíždíte často. Doplňuji že se jedná o felicii 1,3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

#vlhkost+ve+vozu

doplněno 05.02.15 09:21:

k té plísni - počkejte do jara, až bude hezky, můžete to všechno protepovat ... autokosmetikaprofi.cz/...

hodnocení

Ale bodejť, nekoukala jsem... díky a klidně smazat !

hodnocení

0x

Co se týče plísně, tak vyndat sedačky, a použít savo s vodou... Pak postupovat s vlhostí jako v jiných otázkách...

novada*

Savo na sedačky? Vyžere to barvy a místo černý sedačky bude sedačka s rezavýma flekama..

Sežralo mi to ponožky.. :D

musíš ho správně naředit s vodou... Ne ho dát půl na půl :D stačí 1 až dvě víčka na 10l kýbl

figaro
hodnocení

0x
Plíseň v autě nemám a to nejezdím užměsíc jenom tam vetram a nemám záplavou vnitřní cirkulaci +- dám do auta noviny stojí to měsíc venku

hodnocení

0x
Jezdit vice a vetrat.

rv*
hodnocení

0x

Jestli máte prosolené sedačky (člověk se potí), tak sůl je hydroskopická.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]