Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia 1.6 spotřeba

Od: otazik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den koupil jsem si feldu 1.6 RV 97 a přijde mi že má velkou spotřebu natankoval jsem a mel jsem přesně pulku nádrže a jezdil jsem do rozsvícení rezervy a ujel jsem 260 km. Cesty byly z 90 % dálnice a silnice kde se dá jet svižně město uplně minimálně. jaký je váš názor. A ještě dotaz jak je možné že u jedný benzinky natankuju a ujedu od pulky nadrže do rosvíceni rezervy třeba tech 250 km a u jiny ujedu třeba jenom 180 km?

Děkuji za vaše názory

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figaro
hodnocení

1x
Záleží jak moc máš nohu na plynu

965xir9je
hodnocení

1x

Na dálnici vezme 1.6 felda klidně i 15-16l na 100km, pokuď jí poženeš, co to dá. Když pojedeš dle předpisů, tak do 10l by jsi se měl dostat. Když zvolníš na 100km/h tak se vejdeš do 7l.

hodnocení

1x

Půl nádrže je 21 litrů, rezerva se rožne někde u šesti litrů, takže 15 litrů, na které jsi ujel 260 km, to je 5,7l/100km, co se ti na tom nezdá? *sok* máme taky 1.6 rok 99 v kombíku, je pravda že jezdí spíš kratší trasy a dost po městě, dálnice prakticky vůbec, a jezdí průměrně za 8. No na nádrž běžně ujedu max kolem 550 km.

hodnocení

0x

taky máme feldu v rodině 7,5 lehká noha do 8,5 město

otazik
hodnocení

Ve městě zobe víc a jinak jezdim mimo město do 100 na dalnici 110- 120 max jeste bych se chtel zeptat na toto

jak je možné že u jedný benzinky natankuju a ujedu od pulky nadrže do rosvíceni rezervy třeba tech 250 km a u jiny ujedu třeba jenom 180 km?

fik

Buď mají zfalšovaný počítadlo nebo což je pravděpodobnější to záleží na stylu jízdy a kde jezdíš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]