Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dělal jsem GO podvozku. Komplet nový tlumiče (bilstein plynokapalina), ramena, stabilizátor, všechny silentbloky, čepy - prostě snad uplně všechno. Všechno Febi. Jenže když jedu po dálnici, tak se mi to špatně řídí (geometrie udělaná komplet). Prostě v řízení je vůle cca 2 cm. Musim dost korigovat, abych změnil směr v pruhu - respektive musim za to vzít víc. Když zastavím, vypnu motor tak pootočim normálně prstem volantem o pár cm - bez serva. Když hýbu volantem - byť jen o milimetry, tak se kolo hýbe taky. Nikde jsme nezjistili vůli ani v řízení, ani v tyči ale pootáčí se to jakoby na gumě. Mám 195/60 místo 195/50. Takže jsou vyšší. Jsou to takový zimní balóny od continentalu.
Myslíte, že je to gumama? - že to na nich jakoby "plave" Asi už jsou i nějaký plitký. Když za to vemu do zatáčky, tak div, že se to nesvlékne z ráfku. :D
Auto je Golf III TDI
geometrie udělaná komplet v servisu, kde se tím zabývají. Vyměnil jsem snad úplně vše. Původní jsem nechal jen nápravnici s řízením a zadní nápravu.
doplněno 03.02.15 20:55:Asi to dám znovu na geometrii. Už jen, že mám hnutý volant
To je hodně divné, řekl bych, že špatně provedená geometrie. Nebo vůbec neudělaná. I takové případy znám.
Určitě dejte vědět jak to dopadlo. Jsem hodně zvědav.
...Jak to dopadlo? Zajel jsem zpátky tam, kde mi to dělali tu geo. Řekl jsem jim, jak to táhne doleva. Že mam křivý volant (obojí byla pravda).. Zavolali si tam vedoucího a on, že to odborně posoudí. Za 3 hodiny jsem tam jel pro auto a oni: noo, nic jsme nezjistili, tudíž jsme nic nedělali. Volant jsme vám srovnali. To bude asi gumama - jsou sjetý nerovnoměrně.. a kdesi cosi. Sednu do auta, odjíždim, po rovině a auto jak vyměněný..? Tuplem s tim museli něco udělat, protože teď to jezdí skvěle. Asi řekli, že to bylo v pořádku i před tím, protože jsem známý od jednoho maníka co vlastní autoservis a posílá tam všechny auta a já to měl na jeho jméno. Asi aby si nepokazili reputaci :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.