Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nedávno jsem koupil auto,ale až při evidenci mi sdělili ,že tam maji být jiné pneu(rozměry) a tak bych chtěl požadat o provedení změny v technickém průkazu. Nemám s tím žadné zkušenosti ani nevím jak to chodí a zda s tím jít na obecní úřad? Mohli byste mi poradit co a jak? A co to bude stát? Díky
Mate v TP pouze 1rozmer pneu? Jinak co je za rozmer v TP a jaky rozmer chcete zapsat?
Obecne:
mdcr.cz/...
Tak alternátívu vám môže osvedčiľ len oficiálny dovozca uvedeného typu auta,značky a na základe neho vám spravia zapis do veľkého TP na úrade,neviem kde to mate vy,my v SK na odbore dopravy,Musíte kontaktovať svojho dovozcu najprv a on vám dá potom všetky alternatívy rozmerov pneumatik a diskov na daný typ auta,pozor ten váš tam nemusí byť vôbec a dosť o tom pochybujem,lebo chcete užšie pneumatiky aké mate zapísané v TP.Mňa toto osvedčenie na seat Alhambru 1998 stálo na SK pred rokom a pol 50 euro plus kolky na odbore dopravy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.