Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zjistil jsem, že mi nefungují zadní mlhovky, přehodil jsem žárovku a nic, pojistku jsem vyměnil a také nic.
Neporadil by mi někdo jak najít závadu? Je tam nějaké relé? Jak jej případně změřit? Jde napětí nejprve přes pojistku a poté na relé?
Či jiná možná rada? Nevím si s tím nyní rady Jak je to zapojení? Ještě by to mohlo být ve vypínači, nevím však jak je to zapojené odkud měřit napětí.
Děkuji pěkně
Ano zkouším mlhovky při zapnutém klíčku, motor je vypnutý, potkávací světla zapnutá, jedná se o passata rok 2001.
bude v háji hlavní otočný spínač světel skus ho odpojit a v konektoru si najít za pomoci plus 12V drát k mlhovce a pokud se to vzadu rozsvítí máš jasno
Děkuji, vyzkouším to co jste napsal, jsem zvědav, sand nemohu něco odpálit kdybych dal +12 na nějaký špatný pin, je potřeba mít zapnutý i klíček? Nebo stačí jen při vypnutém stavu klíčku odpojit konektor a přikládat +12V na kontakty, dokud se nerozsvítí mlhové světlo?
Vím že mlhové světlo svítí jen když svítí potkávací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.