Ahoj, mám na Vás místní odborníky dotaz. Na mém autě začalo hučet ložisko a teď hučí už fakt dost. Když jedu rovně tak hučí, když zatáčím mírně do leva tak hučí až mám pocit, že se auto rozpadne. Ale když zatáčím do prava, tak je je klid. Můžete mi prosím poradit, jestli je to ložisko na levé nebo na pravé straně? Vím, že se mají měnit obě, ale na to teď nemám dostatek financí. Za Vaše rady velmi děkuji, Adam
Jo doleva pravé,levé je odlehčeno=nehučí a opačně.Zatím se mi nestalo,že bych tuto závadu identifikoval špatně!"
asd1
Většinou pravé, ale může to být i levé - stačí když je poškozená levá spodní nebo pravá horní strana ložiskové dráhy na vnějším kroužku, pak hučí L jen v levé zatáčce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.