Nejste přihlášen/a.
mám kombika,auto má poničenou střechu sem tam tupky jako po kroupách a jednom místě je to více promáčklý,mezi střechou a stropním čalouněním je mezera tak velká že s tím neudělám nic a stropní čalounění bude muset asi dolů ale tak zručný nejsem a nevim jak to tam drží,může to být taky přilepený?na kolik by to vyšlo v autoservisu a opravují tam vůbec takové závady?
Tak nějak bych souhlasil. Jestli je to drahé auto, nebudete se ptát na cenu opravy, protože kdo má mega na auto, není pro něj potíž oprava za 20 tis. Pokud je to starší auto - buďte rád, že to jede a investujte raději do kvalitních ND.
Dalo by se říct, že evidentně poškozený vůz má i výhodu - ochranu proti odcizení
Na novém voze jsem měl dva důlky na pátých dveří /opravila firma doktor důlek/ cena 2680 kč Opraveno perfektně,nedá se to vůbec nalézt a lak nebyl poškozen takže s to nemuselo ani stříkat.Ale jestli je toho více a je to starší a nepojištěné vozidlo tak to bude asi ranec.Ale zkus se s nimi spojit a poslat foto a oni ti předběžnou cenu uvedou.U mne to vypadalo takto:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.