Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás... minulý rok na jaře jsem si udělal profesní průkaz, kdy tedy musím jít na pravidelné školení řidičů profesionálů?
Je jedno který měsíc v tomto roce?
drivere, musíte věřit čerstvým informacím, nikoliv z roku 2009.
Musíte během 5 let absolvovat pět školení po 7 hodinách. Ani nemusí být každý rok, stačí během týdne, v posledním roce. Podrobnosti Vám sdělí školitel, ke kterému chodíte. Profesák, přesněji záznam v řidičáku máte na pět let, nikoliv jen na rok.
doplněno 27.01.15 15:46:Doktore, já byl minulý pátek...
No jedno to není,nesmí ti to dnem propadnout,pokud si profesák jenom neudržuješ a nejezdíš. Pokud tě chytnou a bude propadlý tak bude asi problém. My chodíme vždy tak o den datumově dříve než předešlý rok.
doplněno 27.01.15 13:03:viz odkaz
doplněno 27.01.15 13:53:Tak potom ani já nevím jak to je,já to nehlídám,hlídají to v práci a tvrdí,že to musí být do roka.Pravda je že z řidičáku to dnes nikdo nevyčte,který datum bylo školení. Na datum jsem taky nekouknul,že je to z roku 2009.
doplněno 27.01.15 17:52:Milane ja 13 ledna.
Ahoj. Systém školení na Profesák není nastaven od Ledna do Prosince. Hned na tom počátečním školení, ti mělo být vysvětleno, jak to může pokračovat dál. Třeba já jsem to měl při minulým školení třeba takhle. Mladej od nich nám to hlídá a volá, že by se mohlo, kdyby se chtělo.
Č.1 - 27.03.2010, č.2 - 02.04.2011, č.3 - 04.06.2011, č.4 - 22.04.2012, č.5 - 13.05.2013. Byly to dohodnuté termíńy, kdy se to hodilo mě a kdy to akreditovaná autoškola a doprava Novotný zrovna měla. Mají toho dost,tak že není problém se na nějakém termínu dohodnout. Stojí to litr a guláš za 50,-, tatranky a kafata zdarma. Můžeš se objednat vlastně kdekoliv, ale pak není dobrý to potvrzení ztratit. Pak se musí objezdit ty všechny autoškoly, kde jsi byl na školení. pro opis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.