Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna barvy v tp na autě v polopřevodu

Od: pepis* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den dnes jsem neprošel technickou jelikož mam na aute jinou barvu než v tp (kdyz jsem auto strikal nevedel jsem ze by to necemu tak vadilo) na technickemi rekli ze si zaprve musim nechat vystavit novy tp protoze tento už je plný a za druhe zmenit barvu prý to stoji asi 100kc jebze auto na me jeste není zcela přepsane je na me jen odhlášené. A jeste se chci zeptat kolik stojí vystavení nového tp, moc dekuji za odpovedi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A co vám vlastně napsali do protokolu?
doplněno 27.01.15 16:47:

Tak to je taky dobrý!A kolik Vás ten špás stál?Mně se stalo,že jsem ani nenajel na linku a hned mne vyhnal ale peníze si chtěli šmejdi nechat-tak jsem je všechny sjel a hned vraceli do koruny vše!Jo nejlepší je dělat si toto sám-pak byste věděl jak na tom jste.Pokud jste neprošel barvou,měli dát do protokolu B závadu a známku na měsíc a v průběhu těch 30 dnů byste to v pohodě opravil!

doplněno 27.01.15 17:00:

Teď jsem přečetl i zbytek! Takže Vy musíte mít protokol z technické a protože jste nedělal Evidenční ale celou STK ,předpokládám že asi ne na Vaše jméno ale na toho co to odhlásil na Vás, tak jak píši výše- je to jen a pouze na závadu B a je to neshoda údajů a stk na 30 dnů ,v této době musíte auto na sebe dohlásit a v jedno kroku udělat změnu barvy a pak do 30 dnů absolvovat opakovanou STK,kde se bude kontrolovat jen a pouze odstranění závady a to za cenu cca 200kč! Jinak opět v plné výši (po prošvihnutí 30 dnů).

Trvejte na protokolu,bez něj to nevyřešíte!

doplněno 27.01.15 17:02:

Zde máte přehled závad : stknepomucka.cz/...

pepis*
hodnocení

Nenapsali nic mám jen emise technickou jsem delal pres znameho takze jakoby zadny protokol nic neexistuje napred si pry musim prepsat barvu protoze tam maji kamery a nemuze byt jina barva v tp a na aute ale ja nevim jestli mi to na magistratu prepisou
k2

To je ptakovina. Napred musite ziskat protokol z STK, ze vozidlo po technicke strance vyhovuje a po evidencni nevyhovuje, protoze nesouhlasi barva. Na zaklade toho vuz doregistrujete a zaroven zmenite barvu v TP.

pepis*
hodnocení

ještě se zeptám když auto nebude po evidenčíní stránce vyhovovat tak jej lze dohlásit? děkuji Pepina

k2

Ano, ale zaroven s "dohlasenim" musite napravit nesoulad udaju v TP s realitou. Tedy ve Vasem pripade zmenit barvu, v pripade vymeny motoru za jiny typ dodat souhlas vyrobce s takovouto zmenou atd.

pepis*
hodnocení

Dekuji za vaši odpoved v minulosti mi bylo tvrzeno že to možn není a že musím auto polepit do původní barvy abych evidenčku mel v pořádku :)) dekuji

pepis*
hodnocení

Takze takhle mi zmenu barvy nenapisou ja myslel že ano

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]