Nejste přihlášen/a.
Tak to je taky dobrý!A kolik Vás ten špás stál?Mně se stalo,že jsem ani nenajel na linku a hned mne vyhnal ale peníze si chtěli šmejdi nechat-tak jsem je všechny sjel a hned vraceli do koruny vše!Jo nejlepší je dělat si toto sám-pak byste věděl jak na tom jste.Pokud jste neprošel barvou,měli dát do protokolu B závadu a známku na měsíc a v průběhu těch 30 dnů byste to v pohodě opravil!
doplněno 27.01.15 17:00:Teď jsem přečetl i zbytek! Takže Vy musíte mít protokol z technické a protože jste nedělal Evidenční ale celou STK ,předpokládám že asi ne na Vaše jméno ale na toho co to odhlásil na Vás, tak jak píši výše- je to jen a pouze na závadu B a je to neshoda údajů a stk na 30 dnů ,v této době musíte auto na sebe dohlásit a v jedno kroku udělat změnu barvy a pak do 30 dnů absolvovat opakovanou STK,kde se bude kontrolovat jen a pouze odstranění závady a to za cenu cca 200kč! Jinak opět v plné výši (po prošvihnutí 30 dnů).
Trvejte na protokolu,bez něj to nevyřešíte!
doplněno 27.01.15 17:02:Zde máte přehled závad : stknepomucka.cz/...
To je ptakovina. Napred musite ziskat protokol z STK, ze vozidlo po technicke strance vyhovuje a po evidencni nevyhovuje, protoze nesouhlasi barva. Na zaklade toho vuz doregistrujete a zaroven zmenite barvu v TP.
ještě se zeptám když auto nebude po evidenčíní stránce vyhovovat tak jej lze dohlásit? děkuji Pepina
Ano, ale zaroven s "dohlasenim" musite napravit nesoulad udaju v TP s realitou. Tedy ve Vasem pripade zmenit barvu, v pripade vymeny motoru za jiny typ dodat souhlas vyrobce s takovouto zmenou atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.