Nejste přihlášen/a.
Jen tak mimo soutěž -co se na třmenu repasuje?
doplněno 26.01.15 17:48:ZZtop-myslím že repase třemnu může spočívat v jeho sundání dokonalém vyčištění a jeho povrchové úpravě -barva ,případné opravě závitu odvzdušnovacího šroubu a výměny pístku a těsnění pístku,...Proto bych o nějakém repasování ani nepsal! a pokud dělam něco na brzdách ,tak ne dle pořekadla 2x měř a jednou řež-raději 4x důsledná kontrola zdali jsem vše smontoval jak má být!
Barva Já nevím já si pod repasí třmenů představím například výměnu případně vyrezlého pístku, gumiček, vodících čepů a prachovek. Víc tam snad není. Mimochodem tuhle věc jsem naposledy dělal na fáčku. No a na takové repasi se snad nedá nic moc posrat a zvládne to i jouda doma v obýváku.
Mimo soutěž moje prácička na třmenech a barvu jsem nedával . Tuzing nechci.
Repase se podělat dá, když to jouda neokartáčuje od lupínků koroze nebo tam narve gumičky šroubovákem a poruší těsnost nebo narve pístek křivo. Stejně tak brzdovka pod manžetku nepatří (jen pod pístek). Brzdovka táhne vlhkost a byť to sní půjde lépe montovat, tak za čas natáhne do sebe vlhkost a pístek zezhora pod manžetkou rychle orezne. Proto je u TRW sady speciální montážní olejíček LUCAS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.