Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s automobily Jaguar S type?

Od: magic62* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

V inzerci vidávám na prodej automobily Jaguar S type, asi od roku výroby 1999 až... Jsou to hezké automobily, s velkým obsahem. A vrtájí mi hlavou otázky. Jaké má nejčastější poruchy takový automobil? Jeho slabiny? Jaké máte majitelé s těmito automobily zkušenosti (benzín, nafta, LPG, ruční řazení)?

Za odpovědi na mé otázky děkuji.

doplněno 08.02.15 14:53:

Co je nejčastější a nejzávažnější závada těchto automobilů? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bambula*
hodnocení

0x

Jel jsem v něm několikrát při pobytu v Anglii, mají několik verzí od 2,5 litru do 4. Majitel si pochvaloval komfort, bohatá výbava, pohon zadní nápravy, má 2,5 litr 150 kW, naříkal na malý zavazadelník, velké ceny náhr. dílů a oprav. Můj názor je pořizovací cena jedna věc, údržba druhá nákladná věc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]