Nejste přihlášen/a.
Čau lidi,
Mám jawa 50/23 pionýr. Včera jsem jezdil a všechno bylo v pohodě, ale dneska jsem se chtěl projet a zjistil jsem že mi motorka nehází jiskru. Zkoušel jsem svíčku čistit vyměňovat, vyměnt zapalovací cívku a indukční cívku, ale nic se nezměnilo...
Prosím poradte. ![]()
nejdřív jukni na kladívko jestli se ti neubrousil či neulomil ten pertinax kladívka co jezdí po vačce
dále koukni zda se nepovolila kovadlinka a jestli má kladívko patřičný odtrh
dále je třeba kouknout na kladívko a zkusit zda spíná a rozpíná jestli pod tou pružinou toho kladívka neodešla ta těsnící podložka bejvá pertinaxová či umělohmotná
dále mohl odejít kondenzátor či napájecí cívka
Jen malá oprava-to co vlastníš není jak píšeš Jawa 50/23 pionýr,je to Jawa 50 typ 23 Mustang,Pionýr byl typ 555,550,05,20 a nakonec 21-kapotované,spíše by se dalo říci skútry! Janak Ti odpověděli předchozí radcové.
Jen tak ješte-vypadá skoro jak nový,kdes jsi jej v takovém vzhledově pěkném stavu sehnal?Již hooodně dlouho jsem jej takhle neviděl!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.