Nejste přihlášen/a.
Čau lidi,
Mám jawa 50/23 pionýr. Včera jsem jezdil a všechno bylo v pohodě, ale dneska jsem se chtěl projet a zjistil jsem že mi motorka nehází jiskru. Zkoušel jsem svíčku čistit vyměňovat, vyměnt zapalovací cívku a indukční cívku, ale nic se nezměnilo... Prosím poradte.
nejdřív jukni na kladívko jestli se ti neubrousil či neulomil ten pertinax kladívka co jezdí po vačce
dále koukni zda se nepovolila kovadlinka a jestli má kladívko patřičný odtrh
dále je třeba kouknout na kladívko a zkusit zda spíná a rozpíná jestli pod tou pružinou toho kladívka neodešla ta těsnící podložka bejvá pertinaxová či umělohmotná
dále mohl odejít kondenzátor či napájecí cívka
Jen malá oprava-to co vlastníš není jak píšeš Jawa 50/23 pionýr,je to Jawa 50 typ 23 Mustang,Pionýr byl typ 555,550,05,20 a nakonec 21-kapotované,spíše by se dalo říci skútry! Janak Ti odpověděli předchozí radcové.
Jen tak ješte-vypadá skoro jak nový,kdes jsi jej v takovém vzhledově pěkném stavu sehnal?Již hooodně dlouho jsem jej takhle neviděl!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.