Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Na VW Ventu, jsem měnil horní uložení předního tlumiče, při točení rejdu mi přeskakovala pružina, a ložisko už bylo dost vykvedlaný, po výměně pružina pořád přeskakuje, všimnul jsem si, že v horní misce není žádný doraz na pružinu, jak mám zabránit přeskakování té pružiny? Když točím rejd, tak to jsou celkem hlasitý železný rány.
Také když vytočím rejd, auto mi chvíli táhne na jednu stranu, po chvíli jízdy se to zase srovná, nevím co tam je za problém. Čepy řízení jsem měnil, svisláky jsou ok.
Taky mám problém, teď jak jsou na silnici místama namrzlý místa a místama ne, vždy když na to najedu, tak mi uplně cukne volant a kola na chvíli změní směr, ale tohle si myslím, že by mohlo být kvůli špatné geometrii ne?
Předem Vám moc děkuji za rady.
S pozdravem Soušek.
nesložilsi to špatně? nedávno sem měnil tlumiče na zafiře a špatně sem si tu pružinu stim horním uložením natočil a dělalo to podobnej bordel muselo to znova ven přetočit a byl pokoj
k tomu řízení bud špatná geometrie nebo čep řízení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.