Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když vyřadim jedny dveře od centrálu

Od: ujendys* odpovědí: 4 změna:

mám dotaz,blbne mi centrál a vim že je to na 99% předními dveřmi u spolujezdce a chci se zeptat když centrál na těchto dveřích odpojim bude zbytech dveří včetně dveří od kufru dále na centrál zamykat? je to 5ti dveřový auto

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

chodit by to mělo ted sem řešil vyhořelou řj okna na oktávii u předních dveří taky sme to odpojili než sežene jinou a zbytek centrálu mu de normálně jen to nejde přez dálkové ovládání

ujendys*
hodnocení

tak já to skusim odpojit,já centrál na dálku stejně nemám a ty dveře co mi blbnou mi stejně nejdou otevřít z venku takže na nich vlastně ani centrál nepotřebuju

a nezlobí to jen díky tomu že je tam v háji ta klika s fabkou-zámkem?

ujendys*
hodnocení

to nevim neskoumal sem to a nechci se v tom hrabat je to starší auto ale dík za tip mě trápí jen centrál protože když zamykám auto někdy zamknu jen přední dveře u řidiče pak stačí jen otevřít ze vnitř dveře u spolujezdce zase zavřít a centrál zamkne celý auto,proto chci ty dveře vyrušit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]