Řešíte korozi podvozkových dílů-ramena...? Od: pavel41 25.01.15 02:42 odpovědí: 6 změna: 25.01.15 20:48 Řešíte na svých autech počáteční drobnou korozi dílů jako jsou třeba ramena a jiné? viz foto Mé auto je z roku 2004
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
neřeším..rameno je kus železa(pokud to není druhovýtoba-tam je plech-,ale i tak) nic se nestane akord z 2004.
Pouze uložení ramena se vymleje,a to je na výměnu
doplněno 25.01.15 03:06: podvozek mi v servisu nastříkali dutiny(nevim čim)ramena ne.rok v.1994
0 x
Buď budou časem na výměnu, nebo přežijou jiné díly, dle používání českých tankodromů, různého parkování a.p.
0 x
Joo, už jsem to 2 x natíral, ale dost nepřístupné.
0 x
Antikorozní úpravu neřeším vůbec, to je starost výrobce,
0 x
Neresim , kdyztak vymenim za nove. Prece jen v cr ala tankodrom se hodi to semtam vymenit.
0 x
Korozi ramene neřeším-je to u mého masivní kus železa,ne nějaký svařevec plechových výlisků,jenom uložení a to mám pár set či tisíc kilometrů!
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.