Nejste přihlášen/a.
Tak mám tu takovou otázku..
Mám Simson S51 Enduro je mi 15 let a přemýšlím nad motorkou která by byla vhodná pro 16 letého kluka samozřejmě by to chtělo něco většího co jede a nemusim si u toho pomáhat nohama :D Díky za odpovědi Motku řekněme do 30 tisíc nejlépe dvoutaktní..
Yamaha dt 125 sice jsem smrděl od oleje, ale v téhle kubatůře to je nejhezčí motorka... Na inzercích jsem sehnal za 35Kkč (2005) na silničních kolech a paráda. Sice má maximálku kolem 90km/h (v normálních otáčkách), ale má o dost větší zrychlení oproti 4taktu. Jinak za 2 roky co jsem ji vlastnil žádný opravy, jenom lít olej a benzín.
No ony ty 125 pojedou vesměs všechny stejně.Nebudu žádnou doporučovat protože jsem seděl pouze na varaderu ale já mladému zgenerálkoval mz150 a té hondě se vyrovná a za1/3cenu.Policie ho kontrolovala 3krát a na obsah neřekli nic.Za dva roky stejně bude chtít něco silnějšího.Jinak můžeš mrknout sem jsou tam i recenze: motorkari.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.