Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou motorku?

Od: rob* odpovědí: 4 změna:

Tak mám tu takovou otázku..

Mám Simson S51 Enduro je mi 15 let a přemýšlím nad motorkou která by byla vhodná pro 16 letého kluka samozřejmě by to chtělo něco většího co jede a nemusim si u toho pomáhat nohama :D Díky za odpovědi :) Motku řekněme do 30 tisíc nejlépe dvoutaktní..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Yamaha dt 125 sice jsem smrděl od oleje, ale v téhle kubatůře to je nejhezčí motorka... Na inzercích jsem sehnal za 35Kkč (2005) na silničních kolech a paráda. Sice má maximálku kolem 90km/h (v normálních otáčkách), ale má o dost větší zrychlení oproti 4taktu. Jinak za 2 roky co jsem ji vlastnil žádný opravy, jenom lít olej a benzín.

mp*
hodnocení

0x

Když bylo mému synovi 15 a jeho snem byla motorka - strach nás se ženou jímal, nakonec jsme mu pořídili skůtr 50, holku svezl, žádný závodění, ostatní jeho motorkářský touhy jsem zahrál do autu (dnes je mu 23, jezdí autem a přežil to).

rades
hodnocení

0x

Za mě Jawa 50.

Ve tvém věku jsem na tom jezdil, měl jsem tam novou hlavu, celkově vylepšený motor a neměl jsem problém vytáhnout to na 80 a vylepšení motoru vyšlo na nějakých 10 tisíc, což není zas tak hodně.

I s originálními díly to jezdí kolem 60.

Jinou motorku, než Jawa, bych si nekoupil.

hodnocení

0x

No ony ty 125 pojedou vesměs všechny stejně.Nebudu žádnou doporučovat protože jsem seděl pouze na varaderu ale já mladému zgenerálkoval mz150 a té hondě se vyrovná a za1/3cenu.Policie ho kontrolovala 3krát a na obsah neřekli nic.Za dva roky stejně bude chtít něco silnějšího.Jinak můžeš mrknout sem jsou tam i recenze: motorkari.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]