Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynulovala jsem omylem tachometr?

Od: evvka odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem si kupila Fabii,jsem 2.majitel.Mám jednoduchý dotaz,na palubce pod tachometrem je ještě jeden displej,

který jsem omylem vynulovala,jde mi o to jestli to je displej(že si ho může každý vynulovat) ,např. který ukazuje kolik zrovna ujedu km od bodu A do B.

A navíc si nemyslim,že by ukazoval přesný počet kilometrů.

Jen jestli jsem to tam nějak nepohnojila :).Dík

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

3x

Ahoj, tomu displeji se říká "palubní počítač", který zaznamenává údaje jako průměrná spotřeba, ujeté kilometry apod. a má dvě paměti. Jedna paměť se nuluje automaticky po vypnutí motoru na déle jak dvě hodiny (ukazuje tedy údaje jedné cesty) a druhá se nuluje automaticky po 99 hodinách a 99 minutách po kterých je nastartován motor (ukazuje tedy dlouhodobé údaje).

Obě paměti si můžeš libovolně resetovat (nulovat) delším stiskem tlačítka zespoda na páčce k ovládání stěračů. Kratší stisk tohoto tlačítka přepíná mezi krátkodobou a dlouhodobou pamětí.

Některé údaje jsou společné pro obě paměti, jako např. teplota, dojezd na nádrž nebo okamžitá spotřeba. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]