Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno jsem si kupila Fabii,jsem 2.majitel.Mám jednoduchý dotaz,na palubce pod tachometrem je ještě jeden displej,
který jsem omylem vynulovala,jde mi o to jestli to je displej(že si ho může každý vynulovat) ,např. který ukazuje kolik zrovna ujedu km od bodu A do B.
A navíc si nemyslim,že by ukazoval přesný počet kilometrů.
Jen jestli jsem to tam nějak nepohnojila .Dík
Ahoj, tomu displeji se říká "palubní počítač", který zaznamenává údaje jako průměrná spotřeba, ujeté kilometry apod. a má dvě paměti. Jedna paměť se nuluje automaticky po vypnutí motoru na déle jak dvě hodiny (ukazuje tedy údaje jedné cesty) a druhá se nuluje automaticky po 99 hodinách a 99 minutách po kterých je nastartován motor (ukazuje tedy dlouhodobé údaje).
Obě paměti si můžeš libovolně resetovat (nulovat) delším stiskem tlačítka zespoda na páčce k ovládání stěračů. Kratší stisk tohoto tlačítka přepíná mezi krátkodobou a dlouhodobou pamětí.
Některé údaje jsou společné pro obě paměti, jako např. teplota, dojezd na nádrž nebo okamžitá spotřeba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.