Nejste přihlášen/a.
Zdravím,rád bych věděl náklady(provozní)na 2 roky užívání těchto kolobrnd. Vím,že baterky vydrží +-2roky.u benzínové vyměnit třeba rozetu a jiny díly.Proto by mě zajímalo u jaké vyjdou náklady méně.Co se bez vyjímky často s...To kde a kam můžu s koloběžkou vyjet vím.I pořizovací ceny znám.Zajímám se čistě o provozní náklady.a jezdím téměř v jakém koliv počasí. Děkuji
jezdím téměř v jakémkoliv počasí - a jak často, denně? 4x do roka? kolik km?
Vím,že baterky vydrží +-2roky - ale jaké, od toho se bude odvíjt cena, Li-Pol? olověné, počet nebo napětí, kapacita?
benzínový motor - obsah v ccm, kvalita - který výrobce?
tady jsou dvě kolobrnd-y
u každé budou diametrálně odlišné náklady na baterie, a jak to porovnat s benzínovým motorem ještě k tomu nejasného obsahu? nejasného početu km?... chce to "trochu více"informací...
budu jezdit téměř každý den(v mrazech asi ne)
jak mám vědět kolik najedu-kolobrndu nemám
cena za ni mezi 11 000-13 500kč,baterie neé ty nejdražší
výkon?nejde mi o žádnou či jinak upravenou kolob.25-30km/h max..jdemi o to co se na nich kazí budu ji především využívat cestou do práce 8km,a zpět8.Slyšel jsem že baterie vydrží 2roky pak výměna nebo repase a benz.motor taky není věčný...tak do čeho by jste šel nebo máte s nějakou zkušenosti?a co jste musel měnit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.