Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hadička odvznusnení víka ventilu

Od: radek* odpovědí: 10 změna:

potřebuji poradit mam seat ibiza memil sem tesnení pod vikem ventilu ale zvistil sem že nebyla zapojena hadička od víka zkoumal sem ale nevím kam sní je možne že mi to hazelo olej okolo motoru pomocte kam ji zapojit předem moc dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Protože netuším,jak to je u ibizy,tak jen všeobecně.Hadička odvětrávání víka ventilů se zapojuje do sání vzduchu za filtr.

k2
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, ze Ibiza se vyrabi uz pres 30 let, by bylo vhodne upresnit rok a motorizaci...

radek*
hodnocení

je to seat ibiza 1.0 96rv

hujer123*
hodnocení

0x

Vypadá to takhle?

Hadička odvznusnení víka ventilu
radek*
hodnocení

je to 1.0 aau zapojen v aute kam stou hadičkou od víka

Hadička odvznusnení víka ventilu #2

hodnocení

0x

Takže jestli jsem Vás pochpil,tak vy jste přetěsnil kde co za relativně spoustu peněz a nakonec je to taková pitchovina?Nevim jak to vypadá na ibize 1,0 vlastnil jsem 1,7D a tam to vypadlo jinak,ale dám Vám pro názornost obrázek motoru LFY-1,8i16V haidčka značena jako a jde pod plastovým sáním a spojuje se za klapkou s druhou a jde do hadice z filtrboxu.B je propojené s vanou.

doplněno 24.01.15 21:13:

A odkud jsi? Zkusil jsi vznést dotaz na ibiza fóru?

Hadička odvznusnení víka ventilu #3
radek*
hodnocení

znovu jsem to cele prolez okolo motoru ale nis jsem nenašel kam bych tu hadičku napojil z bloku vede hadice do vzuchoveho filtru ale od víka nevim kam sní není nikde kam ji dat už si nevim rady jenom furt asi otravuju

hujer123*

Našel jsem dvě verze

doplněno 25.01.15 10:30:

Na tom spodním obrázku na 100% spodem do filtru. Na tom spodním, počítám, povede do nějaké hadice a tou zase do filtru. Zkus to vyfotit zhora to místo, kam mizí ta hadička na horním obrázku.

doplněno 25.01.15 10:46:

Na tom karburátoru ten mosazný nátrubek tam máš?

Hadička odvznusnení víka ventilu #4
Hadička odvznusnení víka ventilu #5
Hadička odvznusnení víka ventilu #6
radek*
hodnocení

parada to je přesne pno ale kam sou napojene

hujer123*

Jak máš odvětrání bloku na tvém motoru? Jsou tři verze. U první je odvětrání víka ventilů vedeno do sání přámo, u ostatních je odvětrání zapojeno do odbočky na hadici odvětrání bloku.

Hadička odvznusnení víka ventilu #7

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]