Nejste přihlášen/a.
potřebuji poradit mam seat ibiza memil sem tesnení pod vikem ventilu ale zvistil sem že nebyla zapojena hadička od víka zkoumal sem ale nevím kam sní je možne že mi to hazelo olej okolo motoru pomocte kam ji zapojit předem moc dekuji
Takže jestli jsem Vás pochpil,tak vy jste přetěsnil kde co za relativně spoustu peněz a nakonec je to taková pitchovina?Nevim jak to vypadá na ibize 1,0 vlastnil jsem 1,7D a tam to vypadlo jinak,ale dám Vám pro názornost obrázek motoru LFY-1,8i16V haidčka značena jako a jde pod plastovým sáním a spojuje se za klapkou s druhou a jde do hadice z filtrboxu.B je propojené s vanou.
doplněno 24.01.15 21:13:A odkud jsi? Zkusil jsi vznést dotaz na ibiza fóru?
znovu jsem to cele prolez okolo motoru ale nis jsem nenašel kam bych tu hadičku napojil z bloku vede hadice do vzuchoveho filtru ale od víka nevim kam sní není nikde kam ji dat už si nevim rady jenom furt asi otravuju
Našel jsem dvě verze
doplněno 25.01.15 10:30:Na tom spodním obrázku na 100% spodem do filtru. Na tom spodním, počítám, povede do nějaké hadice a tou zase do filtru. Zkus to vyfotit zhora to místo, kam mizí ta hadička na horním obrázku.
doplněno 25.01.15 10:46:Na tom karburátoru ten mosazný nátrubek tam máš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.