Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat vlastním Volvo 850 rok výroby 1995 156kw Benzín .
Nateklo mi do dálkového ovladače který ovládá alarm.No a nyní to auto houká pořád nastartovat nejde
tudíž s tím nikam neodjedu. Takže je z auta odpojená baterka jinak by houkalo pořád do vybití baterky.
Pojistkami alarm vypnout nejde zkoušeli jsme to. Přes relé taky vypnout nejde.
Ono aspoň kdyby šlo nastartovat abych mohl dojet do servisu.Klidně bych ten alarm z tama vyhodil.
Alarm je původní který tam byl. Je k němu i klíček ON a OFF ale i když to dám tak či tak tak nenastartuji a auto pořád řve :/
Volal jsem i do servisu Volva ve Zlíně a ti že neví že si mám zavolat elektrikáře. Proto teď píšu vám .
Logicky by měl jít vypnout alarm po odemknutí dveří klíčem. Přece to ti skandinávci nepodělali, že když dojde baterie v dálce, autem se neodjede,
Skús najprv vysušiť ovladač a poprípadne vymeniť v ňom baterku.Ak to nepomôže tak musí prísť automechanik s diagnostikou na volvo a vypnúť alarm v riadiacej jednotke ak je tam firemný,možno vie niekto niejaký trik ako sa to dá vypnúť kľúčom,tak skús forum pre volvo.
mně přijde divný, že nejde vypnout ten alarm. Jestli je tam originál od výroby, tak musí mít pojistku, a jestli je dodělávanej, tak ji mít nemusí, ale zas půjde odpojit nějakým káblíkem. Když běží alarm, co houká? Na jednom autě jsem měl origo alarm spojenej s klaksonem, takže stačila odebrat pojistka na klakson...
No od výroby je pojistku nemá ale zkusím tu pojistku vytáhnout na klakson ta tam je tuším i číslo pojistky 6 .. Zkusím to a napíšu. Když běží alarm tak houká alarm :D já vám tu dám fotku. jen ten alarm houká ...
Aha tak ted jsem se dozvěděl že ten alarm má vlastní baterku a v pojistkách není ale tak to vím. Pojistky ze zkoušely odpojit všechny nejde to přes ně. Já nevím prostě to dám do šrotu. Samozřejmě pístní kroužky zapečené, chčije z tama olej takže tesnění pod hlavou. V motoru něco mlátí takže to bude výbrus 40K + nová spojka ta je v háji 8K potom ještě uložení kol , pak tlumiče a péra.. Potom ještě sehnat pneumatiky. A sem někde na 70 -tisících to si můžu koupit něco jiného. Zaplatím odtahovku do VOLVA servisu a nebo to hodím do šrotu. Já jsem do toho vrazil 40 tisíc a zase do toho vrazit dálších 70 tak na to se můžu ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.