Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne vetrak

Od: benus odpovědí: 2 změna:
Cao stalo se mi minule ze nesel zapnout vetrak jen pouze na polohu 4(nejvysi) sel,myslel jsem ze to bude odpor ale vetrak po par dnech cca tyden sel opet na vsechny rychlosti,vcera vetrak normalne sel dnes ale opet jde jen na 4cim by to mohlo byt?kdyz se to stalo aj minule a pak zas sel…?diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

uveďte přesněji typ vozu - pak se můžeme pídit po návodech a častých potížích...

VW vw-club.cz/...

škoda forum.skodahome.cz/...

ford forum.ford-club.cz/...

renault forum.renaultclub.cz/...

jester*
hodnocení

0x

Přesně jak píšete to stejny sem měl já u Fabie je to předřaný odpor.prvně ale skontrolujte větrák jestli nějak nepíská,tím pádem se přidírá jinak můžete ty odpory měnit pořád dokola.Pokud větrák podivně píská tak jej vyměnte a pak ten odpor, je schovanej za schránkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]