Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplneni paliva

Od: davidzelezny odpovědí: 4 změna:

Ahoj! nemohu otevrit nadrz na palivo. Znate nekdo moznou pricinu? V manualu neni zminka.

button nemam, vzdy se otevirala stiskem...nekdo mi radil, ze jsem mozna omylem zamknul, jenze v mem manualu neni navod, takze reseni bude asi mechanik, ale jestlinekdo vite, napiste :)

Predem diky. Vuz: mercedes slk 2007

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

počítám že to zkoušíte na odemčeném autě...

pokud ano, tak je klidně možné že Vám odešel zámek víka nádrže.

davidzelezny
hodnocení

:DDDD tak tahle odpoved me dostala. samozrejme to zkusime na otevrenem vozu. Vuz mame od roku 2008 takze s cerpanim pohonne hmoty mame znacne zkusenosti :DDD very good joke! :P

hujer123*
hodnocení

2x

Řekl bych, že po odstrojení tapecírunku v kufru u hrdla nádrže se dostaneš k zámku a nouzově otevřeš.

davidzelezny
hodnocení

diky moc za odpovedi...to asi nevim kde je protoze vsichni tady jsem auto talenti :)

u naseho modelu prave nelze odstranit nic kolem nadrze :) zajdem do servisu a uvidime :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]