Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych se nějak zbavit lehčích škrábanců na stříbrné metalíze, máte někdo nějaký tip? Díky
Zdravím no podle toho jak hluboké?Jestli od nehtů kolem dveřních klik tak jsem zakoupil z Lídlu leštěnku(ve formě zubní pasty) W5 mám dojem,že se tak jmenuje-tak s ní to jde supr a zanechá ochranný film na kapotě.Na pumpě mají TEMPO leštěnka-vosk ten je také výborný,a zakryje lehké oděrky,ale je dražší.Co nemohu doporučit-jsou takové krycí tužky vypadá to jak fixa,a tento výrobek zanechává fleky.At pořídíte cokoliv-vždy odzkoušet na méně vyditelném místě.
doplněno 21.01.15 17:08:otázka zda je pán majetný-můžete i strojem.Stačí udělat 1 dveře a druhý den 2 atd.Proto tu doporučuju něco co mám ověřené,a bez následků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.