Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dneska jsem jel v autě s tátou a jel jak největší hovado. Přesně na takový vždycky společně nadáváme a on dneska udělá to stejný Jeli jsme na silnici s povolenou 50, on to rozjel něco málo přes 60. No a stál tam policajt a měřil, o pár desítek metrů stálo policejní auto. Bohužel, auto je psané na mě, takže kdy mám očekávat dopis?Popřípadně kolik bodů a pěnízků mě to bude stát? Jsem fakt naštvaný, a on se ještě diví, že máma chce jezdit jenom se mnou. Tam, kde mohl jet rychle zdržoval, že za náma byla kolona a na místě, kde mi od odjakživa říkal, abych tam jezdil pomalu, protože tu často měří to rozjede jak blázen
Díky za poznatky.
Penízky a bodíky neztratíš ty, ale ten, kdo řídil (předpokládám, že tatík je férový).
Ale taky to nemusí být nic - tachometrových 60 je reálných 55 a to policajt mohl tolerovat.
Jak ale zjistí, kdo řídil? Peníze jsou mi fuk, ty po něm kdyžtak chtít nebudu, ale ty body by mě štvaly víc. To s tím tachometrem víc, ale o kolik se to liší netuším Když vidím radar, tak schválně vždycky jedu přesně 50, abych zjistil tu odchylku a jednou mi to ukazuje 43, na jiném 47.
Vzhledem k tomu,že Tě nestavěli,je povinností úřadu Vás pozvat k Podání vysvětlení o přestupku ,kde potom doložíte zda jste řídil=bodík,nebo sdělíte osobu která řídila-Vy nedostanete nic a řidič body+ pokutu,pokud nemůžete sdělit kdo řídil=pokuta ale ne body.
Je docela možné že neměříli a tudíž se strachujete víc než je třeba!Takhle mne také s kolegou jednou "změřili"-je to dva roky možná víc a doposud nic!
Je to za dva body - viz 12bodu.cz/...
Anebo taky za nulu, přesně jak psal Jethro.
Tohle je ale šílený, 5km/h!: 12bodu.cz/...
panejo, něco málo přes 60 na 50ce, to je fakt největší hovado Jinak jestli vám přijde předvolání, můžete otce nabonzovat, že řídil on, pokud ho v tom chcete nechat vykoupat.
Podle mě ale nepříde nic, kdyby vás chtěli brát, udělali by to hned, když tam stálo o kus dál auto s policajtama...
Tak nemyslel jsem jen tu rychlost. Jel celou cestu hrozně zbrkle, lepil se ostatním na prdel, jel pořád plyn-brzda, na semaforu ještě ani nebyla oranžová a on už se rozjížděl, přejížděl přes plnou.
jestli jel 60 km/h, tak bych to neřešil, to je cca. 55 km/h skutečných. při měření se nastavuje radar zpravidla na min. 60km/ h. Kdybyste překročili, tak vás hned zastavili
Trochu se pletete-radar se nenastavuje na 50 na šedesát nýbrž jen na 50 a do 55 včetně se toleruje!Navíc nikde není staniveno,že musí zastavit!
doplněno 22.01.15 16:44:Audinos-u nás je právní systém nastaven tak, že výsledná suma je dle nejvyššího přestupku (i v trestech nejen v dopravě) ,nikoliv třeba sčítání jako v USA.Dle jejich systému by to bylo za 5+2!/nwn zda to mají takto i v dopravě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.