Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měl bych takovou zapeklitou otázku. Před 2 týdny jsem si kupoval vůz Škoda favorit 1994 (euro 1). Před týdnem jsem s tímto vozem havaroval...je na likvidaci. Bývalý majitel mezitím vůz na mě odhlásil. Nyní je tedy vůz v polopřevodu (přišel mi velký techničák), ale já ho na sebe už hlásit nechci, jelikož jej chci pouze zlikvidovat. Nechce se mi platit 5tis. ekodaně za nepojizdné auto. Na úřadě mi ale bylo nelogicky řečeno, že na sebe musím vůz přihlásit, vše zaplatit, a na stejné přepážce po vydání značek jim je zase hned odevzdat a odhlásit. Neznal by někdo nějakou lepší variantu?
na úřadě Vám řekli, že auto na sebe doregistrujete a ve druhém kroku obratem trvale vyřadíte...co nechápete? Odevzdejte autovrak k ekolikvidaci, s potvrzením o jeho převzetí jděte na úřad,bude Vám prominuta eko.daň i protokol o evidenční kontrole, správní poplatek 800Kč- Kč Vás ale nemine...
Jasně.. chápu. Mě šlo právě o to, že mi úřednice řekla, že budu muset platit i ekodaň, což mi přišlo příliš.. Jinak díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.