Nejste přihlášen/a.
dobry den chci koupit auto které má propadlou stk a jak to je s přepisem -
doplněno 20.01.15 18:36:bylo mi řečeno že si auto mužu odvézt i s doklady od vozidla a vystaví mi ověřenou plnou moc a potéaž budu mít stk mužu přepsat
Nikdy bych si nekoupil auto bez STK. Řekl bych prodejci, že to koupím, když tu STK zajistí! Případně záloha, předkupní smlouva atd... ale vůz bez STK koupit, a pak řešit problémy, že to STK neprojde kvůli chybnému počtu airbagů nebo špatným emisím... nene
2 roky jízdy bez prvotních potíží...
doplněno 20.01.15 18:28:No já kupoval v 9/2014 vůz s provozem od 6/2002 - nová STK od prodejce v ceně "forma slevy".
A jakou mate jistotu u auta s STK?
doplněno 20.01.15 18:22:Za predpokladu, ze kupujete auto s "cerstvou" STK. Coz u teto kategorie aut byva problem-vetsinou ji nemaji proto, ze vyzaduji nejake investice...
to bych mohl říct taky ,že se nevypltí kupovat auto třeba 3,4 nebo i 5 měsíců před koncem tech.pokud vůz svítí,bliká,brzdí,pneu o.k.,lékarnička platná,toto si můžete zkontrolovat sám.pak už zbývá kulové čepi řízení-to také téměř lajk pozná(na to se hodně dívaj na STK)Tak bych se nebál auto kupovat.Samozřejmě bych žádal po prodejci uvést vše potřebné do smlouvy.co bude třeba
Máte-li odvahu, zajedete na STK po svých (na sebe), pokud ne, na vleku a pak normální postup. Já bych ji nechal udělat prodejcem, nebo ošetřit v KS. Na úřad jděte oba dva, pojistka jistě je, bude.
doplněno 20.01.15 20:06:A co sem pak budete psát, když to na STK neprojde?
hlavně vůbec od koho to auto kupuje s toho je taky vypovidající hodnota,jestli bylo udržováno a jestli ano tak do kdy,servisní knížka byla/nebyla někdy,kolik majitelů vůz měl.Je pořekadlo,že podezřelé auto prodávej co nejdále od svého bydliště.žije prodejce na UK.Pořad se divím kolik vraků má STK a jezděj na ulicích nevim proč by jedno auto neprošlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.