Nejste přihlášen/a.
Vyplatí se ploché ráčnové klíče s kloubem?
Máte to někdo odzkoušeno? Je to opravdu lepší než obyčejné ploché očkové klíče?
Jak se pracuje s klíčí s kloubem?
díkes
Jsou úžasné, perfektní...asi pro každého kdo dělá v prostoru kde není k hnutí...
Nicméně doporučím koupit pouze a jedine Wurth ...
Viděl jsem různě ohnuté či zlomené tyto klíče alá noname elektro čína... opravdu se vyplatí přilplatit si trochu...
Wurth jsou taky vesměs noname výrobky, které jsou díky jejich logu i o více než 200% dražší.
Nebo se jedná o výrobky lepší kvality od renomovaných výrobců, ale ovšem zase platí Wurth = + 200%.
Takže žádný terno to taky není ...
To je absolutní nesmysl hodný malého děcka...popř někoho totálně neiformavaného...
Neříkám že to tak v jiných případech není pravda, mám zkušenosti a i z číny přímo jsem tyto klíče objednával...
Ale wurth není žádný no name... jakmile budeš pracovat v provozu kde je vás +/- 1300 lidí v těžko důlním průmyslu tak ti banda velice rychle omlátí nekvalitu o hlavu či oplatí v pracovním procesu... wurth je momentálně jedinná značka která ač drahá vždy dodá to co je v prospektu/dají ozkoušet ...
A pokud dva chlapi zlomí pět těchto račno klíčů a šestý se jim zlomit nepovede ani když chcou tak mi nikdo nebude nic mluvit o ne/kvalitě anebo předraženosti ...
A i kdyby to wurth dělal v číně tak prostě mají kvalitní železo, kvalitní kontrolu a na výstupu nepustí zmetky...
Nehledě na to že v osobním životě jsou wurth jedinné šroubováky které lze kdykoli použít místo sekáče...
Ráčnové klíče jsou bezva, ty s kloubem jsou k nezaplacení v situaci, kdy se potřebujete dostat někam ,,za roh´´. Takže ano, jste li v takové situaci, pak se vyplatí. Problém je v tom, že u těchto klíčů opravdu hodně záleží na materiálu, z nějž je vyroben a provedení klíče. Pokud koupíte nějaké levné šikmooké provedení, tak se nelze divit, že se rozlomí, pokud za něj zaberete. Mě podobný vercajk živí, takže kupuju jen kvalitní - třeba Tona je velmi dobrá. S Wurthem mám naopak špatné zkušenosti - tam je to prostě jen o marketingu, prodejci stále něco vnucují, ale jako vercajk to nestojí za moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.