Nejste přihlášen/a.
dobrý večer,chtěl bych se zeptat jenom,už dlouho jezdím na motorkách,ale teď si nejsem jistý,mám aprilii rs 125ccm s čitými 11kw a jede to 125km/h,když této rychlosti dosáhnu tak jsem v 10,5 tisíci otáčkách,na pětku jsme to vytočil na 11,5 tisíc a ta šestá rychlost už prostě víc nejede,napadlo mě jestli tam není nějakej elektronickej omezovač kterej to už tu rychlost nebo otáčky dál nepustí,protože ručička najede na 125km/h docela rychle a pak najednou se tam zastaví. Je to výroba 2000 a docela bych chtěl aby to jelo ještě víc ale nechce se mi zvyšovat výkon,tak jestli s tím někdo máte zkušenost a poradil mi. Děkuji
Zdravím, asi tak, hnát 125 ccm do extrémů, tak to je tak dostat pístem do pr..le a to vážně. Ten motor je už tak vysokootáčkový a jak psal kolega při přetočení někde něco ulítne a to je při jízdě docela fatální. Kdo zažil kousnutí motoru na mašině za jízdy a stačil šáhnout na spojku, tak bude vědět, kdo ne, tak už tu možná není. Tak pozor.
Též se přikláním k tomu už nezvyšovat otáčky, protože "kousnutí motoru" ve vysoké rychlosti opravdu může skončit hodně špatně. Ne vždy a ne každému se povede z této situace vyváznout se zdravou kůží, i když takový doslova štastný pád, kdy to odnesla jen ve 115km/h se kousnuvší motorka Jawa 350, ale ne pasažéři, mám v rodině. Místu nehody dodnes říkáme "babiččina zatáčka". I přes tento pád se maminka, tenkrát coby spolujezdec, dožila ve zdraví včera 80. Ale o tom, že tenkrát (stalo se to v roce 1957) měli oba jezdci "z pekla štěstí" svědčí i to, že nikdo z nich tehdy neměl nic zlámaného a byli jen odření. A to v té době nikdo z nich neměl ani přilbu, protože tenkrát to povinné ( a ani běžné) nebylo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.