Dobrý den . Na jedné pneu mám zplostoni dolní konec pneu včera sem odcestoval ale tento efekt nemizi a nechce se to narovnat teď se ptám mám auto zvednout a nafouknout. Je to auto vážící 1.5t
No jasně, popojeďte s autem tak, aby se kolo otočilo o polovinu otáčky – část, která je teď dole, aby se dostala nahoru. Uvidíte, že se zploštění okamžitě vyrovná. Bohužel se vytvoří na protilehlé straně jiné.
PS: Navrhuji přesunout tuto otázku do rubriky vtipů.
Máte podhuštěnou pneu, jasně, a dofoukal jste ji na předepsaný tlak? nebo čekáte že se dofoukne sama? Ke foukání není potřeba auto zvedat, vezmete (v nouzovém případě) pumpičku a pumpujete, v lepším dojedete na čerpací stanici kde mají kompresor a dofoukáte.
perry*
Včera jsem to dohustoval ne odcestoval ale nemizi efekt nebo stačit popojet autem aby se to vrátilo do původní stavu
Aha děkuji ,nyní rozumím.Já nemám měřák-pravidelně měřím a dofukuji jen na jedné čerpačce,a dokonce únik o téměř polovinu jsem nepozoroval na pneu ale spíše na měřáku huštění a pak při odjezdu jelo líp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.