Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr moto od 15 let

Od: nicco15* odpovědí: 7 změna:
dobrý den prosím vás o radu nebo nabídku jaké moto s řidičákem Am prosím ty co tu chtejí radit at si počkám do 16 tak prosím ani nepište jsem plně rozhodnutý a již vlastním řp. Am děkuji.Tak prosím kterou motorku od 15 let vím že musí to být 50 ccm a konstrukční rychlost 45 km h skutra nechci tak se ptám :) tak prosím o radu děkuji moc
doplněno 17.01.15 10:42: ! Skutr nechci !

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Jawa Betka nebo podobné s ležatými motory Honda Monkey, jezdí to za pusu, dá se tůnovat, levné díly a za nějaký rok se dá prodat a koupit silnější. Motory jsou nezmary.

doplněno 16.01.15 20:30:

Nico, to jsou fajne motorky, otázkou ovšem je, za kolik se sežene a především v jakém stavu, nějaké repase jsou příšerně drahé. A mají to většinou v rukách mladí dravci, kteří honí dokud se kola točí. Projdi si diskuse na Motorkářích tam se dovíš více než zde. Když za ty prachy koupíš Betku po nějakém dědoví, rok si pojezdíš, prodáš, dodáš prachy co jsi ušetřil za opravy Sendy a koupíš 125.

hodnocení

0x

Neznám dnešní snad českočínská? JawaBetka? co znám tak Babety,a z pístů jedně "Pařez" .jediný z rodiny pionýrů má v TP jen 45 ,ostatní 550,05,20,21 a 23Mustang mají šedesát a simály snad 75!ale to jsou vše již veteráni nebo to jsou /555 a 550 a 05/veteráni ostatní ze jmenovaných mimo simála a betky jsou youngtimerypkd se nepletu,Nebo šíleně levný moped-auta Aixam (jako nový od 350tisíc!) ale za to je na AM ,do 45km!

Scoootery neznám abych poradil konkrétní !Jedině něco vygůůglit!

nicco15*
hodnocení

Nejrači bych něco novějšího jako enduro na př derbi senda 50 atd ale něco do 13000kč
trtr

Zdravím, rozumný motorista si skútr nekupuje a to více, když jsou to vyhozené peníze. Volba je ale na Vás. Ale když vidím někoho na poplašeném skútru, tak se většinou sím ohrožuje či u ostatní řidiče, kteří se snaží, aby mu nic neudělali.

nicco15*
hodnocení

vdit píšu že skutr nechci !

novada*
hodnocení

0x

Já to udělal tak: udělal jsem si řidičák na auto, koupil jsem si betku, osadil 80cc kit, oddělal restrikce a ve výsledku je 6 koní. Doporučuji betku s litýma kolama - u klasických praskají dráty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]