Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
dotaz hlavně pro pány. Přítel nedávno prodal své první auto, které měl skoro 10 let. Koupil si sice lepší, ale prodej i tak těžko nesl - bývalé auto ho nikdy nikde nenechalo, líbilo se mu, no prostě chlap a jeho první auto
Bude mít narozeniny a mě napadlo nechat z fotky onoho auta udělat plakát, ve své pracovně má plno plakátů aut (z časopisů). Myslíte si, že to je dobrý nápad, potěšilo by vás to? Nebo by se vám nechtělo na takový plakát každý den nostalgicky koukat?
Nebylo by lepší pro navození lepší nálady mu pořídit na koukání něco, na co se může těšit, než po čem teskní a co mu bylo líto? Třeba má nějaký cestovatelský sen, navštívit třeba Himaláje nebo Peru, něco, kam byste se chtěli podívat spolu... Pokud si plánuje, že si to auto ovšem znovu pořídí, tak proč ne? Jinak já mám raději dobrou náladu a dívám se dopředu, než smutné vzpomínky.
Každý den bych se na to koukat nechtěl. Spíš je hezké, když na to člověk myslí jen tak přirozeně, když si náhodou vzpomene a myšlenkama se dostává do stavu, kdy vzpomíná, jak to bylo hezké, kdyžjel tam a tam. To je pěkné a nostalgické.
Na hrob babičky taky nechodíte každý den a čumět na plakát a ještě k tomu v práci? Za mě tedy určitě NE. Mě by to netěšilo.
Spíš bych si dal plakát, kde by bylo něco, po čem toužím za pár let a kór v práci se to hodí, abych dělalvše pro to . To ANO.
Ahoj. Mě by udělalo radost, mít na plakátě Stotřicinu eReso. Klidně v továrních barvách. Nebo okruhovku, co v ní honil továrníky Liberecký Zdeněk Vojtěch. Mé první, byla Octávia 1201 Super z r. 1962.
Žena dostala od rodičů, před lety Š 100 L (vis. Promonova modrá). Když ji později prodávala, chtěla se rozběhnout, aby odjíždějící kupec, jí toho miláčka vrátil. Vozila se v ní od mala a dlouho si pak vyčítala, že ji dala pryč. Párkrát i řekla, že ji někde v Liberci zahlédla.
Tak. které by jsi tam chtěl vidět ty, Gumídku?
sice nejsem chlap, ale dovolte mi zareagovat - podle mě je důležité, co to bylo za auto... jestli obyč.fábie (např.), tak asi ne... ale jestli to bylo něco trochu zvláštního, tak rozhodně ano! např. mně se stále stýská po mém malém sporťáčku Ford Puma, i když dnes mám auto o třídu vyšší a spolehlivější, tamto byla srdeční záležitost, i hezká na pohled, takže plakát tohoto autíčka by mi určitě udělal velkou radost...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.