Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanik auta

Od: ludvi odpovědí: 9 změna:

Zdravim chci se zeptat co mam dělat.Auto je napsane na mně chci aby zaniklo ale auto jsem rozebral co ted Děkuji za dodpove

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Především jak " napsané na mně?" To jako na Vás polopřevod nebo jste převod dokončil?

Trvale vyřadit z evidence lze jen na základě ekologické likvidace-jinak neexistuje již pár roků!Maximálně ještě lze na čestné prohlášení,ale jen pokud od roku 2004 neprošlo některou ze stanic technické kontroly!

doplněno 16.01.15 15:35:

Auto jsem dokončil-tím myslíte že jste ho dojel doku jde a rozbral,to bych ještě pochopil,ale stále od Vás chybí info-převedl jste vozidlo na sebe nebo bylo v polopřevodu? To je zásadní věc!Pkd jste byl polopřevodu-nechte spát a mělo by být trvale vyřazeno za ccapůl roku (zatím se neví jak přesně tro bude) pkd jste na sebe dohlásil tak nevidím žádně řešení ,legální řešení! jedině za úplatu získat protokol o ekolikvidaci!

ludvi
hodnocení

Pane diesel auto jsem dokončil .Auto nemam takže eko.likvidace nejde stk. bylo do 20.12.2014 jaj jaj jsem v haji dik

buss
hodnocení

0x

Podívejte se do zákona na trvalé vyřazení vozidla.

kolego bussi, ale on se nechce dívat do nějakého zákona hledat tam něco čemu nerozumí. On navštíví poradnu a chce radu. Pokud nadále místo rady chcete někoho posílat někam, prosím, nedělejte to a poraďte lépe dle Vašich dobrých znalostí.

Děkuji.

hodnocení

0x

Ludvíku,

registr-vozidel.cz/...

zde je inspirace,

Rozebrání jako důvod k zániku není možné uvést

Jediná cesta jak obejít zákon je zánik vozidla na vyřazení vozidla po 18 měsících..

Vozidlo po 1. 1. 2015 zanikne i po vyřazení z provozu v délce větší než 18 měsíců (týká se vozidel dočasně vyřazených k datu 30. 6. 2013) bez nahlášení místa a způsobu jeho užívání do konce roku 2015.

doplněno 14.01.15 17:56:

Ludvíku, škoda že jste nevyužil možnost odhlásit do konce roku na někoho. Obávám se, že jinou cestu jak dlouhodobý depozit nepomůže. Ale to ještě nevím na 100%.

doplněno 16.01.15 11:24:

Ludvíku, nic nového nevím..

Fakt dobrý víkend a v Pardubicích svítí slunce.

ludvi
hodnocení

Zdravim pane Milane auto mělo stk do 20.12 2014 pak jsem ho rozebral .CHtěl jsem ho odhlasit na čestne prohlašeni ale to už nejde co těd dik za radu

ludvi
hodnocení

Děkuji pane Milane

ludvi
hodnocení

Zdravim pane Milane přišel jste na něco děkuji

jjll
hodnocení

0x

Je takovejch aut, co denně ztratí. Tak jedno navíc, co už.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma dlouhodobý depozit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]