Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěl bych se vás zeptat,kolik otáček mám povolit trysku od dorazu.Na jawě 50/21.Mám výfuk hikome a originál vzduchoví filtr+airbox.Tryska archiv.aukro.cz/... moc.
doplněno 13.01.15 22:52:
To je kravina, naletěl jste podvodníkovi.
doplněno 14.01.15 08:47:sanyo, na Aukru je také prodejce sadby lesních hřibů a má také kladné hodnocení a je to jasný podvod, hřib ještě nikdo uměle nevypěstoval a prodávají se tam i větší kraviny, výkuky se to tam jen hemží
ten zázrak vypadá jako upravený šroubek volnoběhu, pod pojmem tryska si představuji něco jiného
doplněno 16.01.15 19:51:maro, a ta tryska je v karburátoru namontovaná kde? nějak si nedovedu představit
fotečka sestavy by nebyla? je tam klasický karburátor se šoupátkem nebo nějaký jiný?
Dej foto jak je ta tryska namontovaná. To má nahrazovat hlavní trysku?
Když to ale na originální trysku funguje, tak ji tam nech a máš pokoj.
Posoudit to nedovedu, jisté je, že v květnu 2014 byl prodejce na aukru naposledy - tedy pod jeho nickem.. Jinak komentáře prodejce měl zcela kladné !
Já,když dám tuto trysku do karburátoru.Nastartuju motor,tak se dusí a nejde do otáček a strašně se kouří z výfuku
Fotky trysky.
doplněno 20.01.15 12:46:Karburátor je originál,šoupatko je taky originál,vzduchoví filtr+airbox originál.Akorát výfuk je jíní hikone.když nasadím do karburátoru originál trysku 68,tak jawa jede krásně za plynem.Já už nevím kde by mohl být problém
Jo má to nahrazovat originalní trysku jawa-50.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.