Nejste přihlášen/a.
Tak ted se rozhoduji co mam koupit za helmu a co by tak mela stat, ale nechci zadny srot. Tak snad nejaky motorkar mi poradi. Integralni nebo ...
doplněno 14.01.15 00:18:Jedna se o maly motocykl 50ccm.
tak helmu koupíš od 1000do20000 také zaleží na co ju potřebuješ(typ moto)Nejlepší jsou asi šubertky,shoeitky,araiky.Značek je mnoho důležité je aby seděla na hlavě já mám vyklápěčku LS2 (protože su brýlatý) to je taková střední třída ale je hlučnější než klasická integrálka Něco je tady: motorkari.cz/...
Jinou helmu si vezmeš na skůtra, krosku, silniční motorku a velkýho cesťáka.
Takže taková univerzální rada. Integrálka-vyklápěčka (mají vyklapěcí tu spodní část - bradu, integrované brýle a jsou jen o něco málo dražší než "nevyklápěčky), nebrat helmy typu za 900 Kč v tescu nebo lidlu - jde přece jen o vaše zdravý - život ... a když spadnete tak budete rád že jste si připlatil .. nejlepší je si zajet do prodejny a helmy si vyzkoušet velikosti jsou totiž různé u jednoho výrobce mi může být S akorát a u druhého M malé stejně tak typy jednotlivých přileb mají ty velikosti trošku jiné a jde i o celkový tvar hlavy takže vyzkoušet - to vše vám ale poradí prodejce. doporučím obchod který je po celé čr a je opravdu skvělý přístup prodejců "Bikers Crown" ..
Prodávám m.j. i motopřilby a Lidl a další markety mne štvou, protože jsou nekalá konkurence. Tvrdit ale, že prodávají nebezpečný šrot by mne nenapadlo. Helmy mají patřičné homologace a ve své cenové kategorii odpovídají tomu, co nabízí i klasické motoshopy, jen díky velkoodběrům dosahují mnohdy lepší ceny. Je dost pravděpodobné, že helmy z levného segmentu u Bikers Crown jsou z podobných zdrojů.
Je to vždy otázkou rozhodování, zda si koupit drahou "značku"kde je propracovanost a komfort větší, část ceny se ale stejně platí za jméno. Můj příbuzný dovážel značkové přilby z Itálie, nyní přešel na přilby z Taiwanu které jsou evidentně kvalitnější a část produkce je vyráběna ve Vietnamu.
Osobně na malý motocykl doporučuji něco podobného se sklopným plexi:
heureka.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.