A co třeba kryt pod motor? :D To co mi čouhá mimo kryt jsou jen brzdový trubky a to si myslím, že kuna nežere :D
divix*
Zdravím,kamarád dal do prostoru motoru vůni co se dává do wc mísy a zatím má pokoj.Už ji několikrát měnil a zatím to zabírá.
gumidek*
To bych volil raději tu vůni WC, než koupit spray na kuny a olepkat si celý motor sajrajtem. Auto si sám spravuji, takže bych si sr.l do vlastního hnízda .
já mám kamaráda ten má starej obytnej auták značky fiat a celoročně parkuje na zahradě měl ten problém taky a vyřešil to mletým pepřem koupil dva pytlíky posypal s tim celej motor a prej nevý co je kuní problém
Injekční stříkačkou z vejce vytáhnete polovinu obsahu a doplníte fridexem.
trtr
Zdravím, to je brutal, ale vím, že tak někdo starý fridex Spolana používá. Jinak na zapalovací kabely dát husí krky, co jsou na zbytku motorové kabeláže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.