Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápis maximální hmotnosti vozíku v malém TP

Od: sirtnt odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

dnes jsem si fotil technický průkaz od jednoho vozu (kvůli objednání náhrandího dílu) u kterého jsem si byl jistý, že nemá tažné zařízení. Ale nyní jak se dívám do techničáku tak je zde zapsána maximální hmotnost tažného bržděného / nebržděného přívěsu.

Má otázká zní: Píše se toto do techničáku od výroby a nebo jen pouze při montáži tažného? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sos*
hodnocení

2x

tvá úvaha asi bude správná,tedy že se to píše až od určitém doby,tedy na osvědčení s emlémem EU v levém rohu a znakem proti kopírování v pravém. Na starších to není

gumidek*
hodnocení

2x

Co jsem viděl, tak se to píše snad pro všechny vozy a jejedno, zda závěs má či nikoliv. Je to dáno konstrukcí vozidla výrobcem (nikoliv konstrukcí tažného).

hodnocení

0x

Píše sa od výroby na každé vozidlo.

sirtnt
hodnocení

Aha, ale díval jsem se na dva vozy co máme doma a ani jeden to nemá.. Je to možné, že to je tam zapsáno, protože ten TP byl tisknut před rokem a půl a na ty dva další vozy před více lety?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]