Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odkdy řidičák?

Od: tomy159 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zetat jestli v nějakých zahraničních zemí se může udělat řidičák dřív než v 18 - ti letech. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb1973*
hodnocení

3x

ahoj, někde dokonce až od 21 let, s čímž naprosto souhlasím. Dnešní mladí řidiči jsou většinou (neříkám všichni) příšerní. Teď sedím doma se zlomeným druhým obratlem a auto mám na kousky právě díky neuvěřitelné blbosti, bezohlednosti a hlouposti mladého řidiče. viz. téma - Jak přijít po nehodě ke svým penězům...

No já bych některejm nedal řidičák vůbec.

dordan*
hodnocení

0x

Ve spoustě, např v USA je to v některých státech tuším již od 15 let (16 určitě).

doplněno 05.06.09 21:02:

ještě mne napadá, že pokud máte v plánu udělat si řidičák v zahraničí dříve a pak jezdit u nás, tak bohužel to možné není;)

miljan*

U nás lze také udělat řidičák od 15 let.

tomy157
hodnocení

Od patnácti let jde ale né na auto?

S některými auty se tu dá jezdit už od patnácti let, koukej: http://www.aixam.cz/

doplněno 06.06.09 10:17:

S vyjádřením pb1973 však plně souhlasím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]