Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zámek škoda octavia

Od: daweslc odpovědí: 4 změna:

Zdravim,chci se zeptat nedávno sem měnil páté dveře na škodě octavii 1 liftback,jelikož ty mojé staré dveře byli rezaté a měli rozbitý zámek tak sem sehnal jiné dveře včetně zámku s klíčem,měl sem tedy dva klíče jeden k předním dveřím a jeden ke kufru,dnes se mi podařilo tan jeden klíč od kufru ztratit,nemůžu kufr tedy zamknout:)Známej mi říkal že existují opravárenské sady vložky zámků,kde se dá pomocí nějakých plíšků nastavit aby do ní pasoval klíč který mam k předním dveřím,existuje opravdu něco takového?Koukal sem na netu a nějaké opravárenské sady vložky zámků jsou,ale nevim zda se dá nastavit aby do ní pasoval klíč který mam do př.dveří.Máte s tim někdo zkušenost?Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
Jedine co staci je zamek rozebrat a pouze zprehazet stavitka podle puvodniho klice. Vlozku so prednich jsem sehnal za dve stovky. Zadni bude za par supu. Mezi nama by se mela davat zadarmo k jejimu otevreni staci max 5vterin , predni dvere tak 10vt. Poradim ti kup si central montaz je jednoducha za par supu budes mit vystrelovaky k nerozeznani od originalu a kufr zalep.
daweslc
hodnocení

Aha takže stačí když ted vyndám tu vložku zámku co je v kufru a přeházim jí tak aby do dí pasoval klíč který mam do předních dveří?

pfpetr*
Presne tak . Kazde stavitko ma myslim jen tri mozne velikosti tzn tri druhy velikosti
daweslc
hodnocení

Super,díky za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]