Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoservis blbci

Od: pavelj odpovědí: 18 změna:

Dobrý den,je normální,že mě vypůjčili z havárie auto,domlouvali se už 3 termíny,bohužel pokaždé nějaká výmluva.Dnes to prý nešlo,protože už v půjčovně mají zavřeno,našel jsem si ale ,že jsou tam nonstop,takže je to celý blbost.Mám mu znovu zavolat a přesvědčit ho,aby si to auto odvezli,či zavolat přímo do půjčovny nebo počkat na další přiblblý termín? Mám potom strach,aby mi auto neopravili blbě,tak proto.Děkuji.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smiler
hodnocení

5x

Dobrý den.Zkuste to napsat ještě jednou a "česky" co máte za problém.Z Vašeho příspěvku to bohužel není jasné.

pavelj
hodnocení

Nabourali mi auto,tak si ho odvezli do autoservisu,kde zavolali do autopůjčovny,aby mi dovezli náhradní auto.Auto chci teď vrátit,domlouvali jsme si s autoservisem tři termíny,ale ani jeden nedodrželi.Pokaždé výmluva,likvidátor nepřišel,přitom přišel :),mají zavřeno,ale mají nonstop :),zapomněl na to,což je dost blbá výmluva a mohl bych pokračovat... Určitě nám chcou propůjčené auto co nejdéle nechat,aby jim pojišťovna platila,ale mě už to nebaví.Tak se ptám,zda jim mám zavolat nebo počkat na další vymyšlený termín :).

tompanky

Co tázající osoba vlastně řeší? To je neskutečné :) Nechci se vás nějakým způsobem dotknout, nebo vás snad urazit, ale lidská hloupost je vážně až zarážející... Osobně bych se styděl, položit na toto forum otázku, týkající se kvality mé stolice... Děkuji za pochopení :)

junkers*
hodnocení

2x

Pavel má prostě auto, které si nechtěl půjčit. *nevi*

ertl
Ja vubec nechapu, o co jde. Takze se vubec nedivim, ze Pavel se nemuze s nikym domluvit.
pavelj
hodnocení

Vyřídím si to sám,to je marné

Jasne, nikdo jinej to za Tebe neudela..

danys*
Napiš to ještě jednou a česky! Nikdo neví na co se ptáš!
pavelj
hodnocení

Jestli nejsi slepý,tak česky píšu :).Tak si zapni mozek a mysli.Já už to mám vyřízené :).

danys*
To se divim, když nejsi schopný položit otázku tak, aby jí rozuměli ostatní! Než někoho nazveš blbcem, začni u sebe! Dle tvého vyjadřování mám jasno!
pavelj
hodnocení

Já bych se uklidnil a nepsal něco,co k tomuhle vůbec nepatří :).Mě tím nenaštveš,jen proto,že máš nějaký titul magistr si hraješ na někoho,co nejsi... Ptal jsem se na něco,mám to vyřešené,tak ti nebudu psát,co bych chtěl jak blbec opakovat znovu,když mi to už na nic není.Zamysli se!

paniks*
Zasadnim problemem ze je ti co se tu do vas navazi maji pravdu, ja nad tou hlavni zpravou kroutil hlavou a nevedel jsem poradne co cjtel basnik rici, az kdyz jsem si precetl upresneni kde je to trochu lidsky napsany jsem to pochopil..
Kazdopadne tady lidi urazet a hadat se s nima opravdu neni dobra cesta k tomu aby vam nekdo poradil, nechci bejt hnusnej, ale muj nazor je ten ze ten kdo nazyva lidi kolem sebe blbci aniz s nima prohodil vic nez par slov tady dokazuje spis svuj nedostatek intelektu.

repkin*
hodnocení

0x

Jednoduchý, čim dýl máte auto=tím víc najezdíte=tím víc dostanou peněz buď od Vás nebo z pojišťovny.

doplněno 09.01.15 17:23:

Říkáte, že Vám auto dali z půjčovny, ale vrátit ho chcete v servisu? To je možná ten problém, nebo jsem to jen špatně pochopil.

pavelj
hodnocení

Dostal jsem od nich hory papírů s tím,že po nás nebudou nic chtít a s autem skoro vůbec nejezdím.

doplněno 09.01.15 17:10:

Tak jim mám ještě zavolat? Já už fakt nevím..

doplněno 09.01.15 17:12:

Také nám nabídli,že ho můžeme nechat postavený u nich,než ho vrátí ... je to směšný.

asd*

Servis chce vyúčtovat půjčovné za auto, zaplatí to pojišťovna viníka. Proto dělají průtahy s vrácením a natahují to co to jde.

Ovšem dělají z vás vola a lžou = nechat si tam opravit auto bych se bál. Když podvádí s půjčovným tak bez mrknutí oka podvedou i vás.

Od někoho jste si auto půjčil, pokud ho chcete vrátit tak to vraťte jemu. Pokud to je půjčovna tak přímo půjčovně.

pavelj
hodnocení

Konečně odpověď na mou otázku :).Děkuji,no právě nevím,aby mě ještě nepodvedli,za to,co bych jim udělal..kdybych to řešil přes půjčovnu za jejími zády. Říkali mi,abych počkal do tří dnů,ale čekat se mi už moc nechce.

pavelj
hodnocení

Nene,z půjčovny mi ho dovezli k servisu.Ale servis se měl s nimi domluvit,aby mi ho přivezli,ale to se ještě jaksi nestalo.Tak jestli si to mám vyřídit s tím servise,kde mi opravují auto a nebo rovnou s pujčovnou,ale pak aby mi nějak špatně auto neopravili...

hodnocení

0x

To jsem se zase pobavil, nad lidskou hloupostí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]