Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je normální,že mě vypůjčili z havárie auto,domlouvali se už 3 termíny,bohužel pokaždé nějaká výmluva.Dnes to prý nešlo,protože už v půjčovně mají zavřeno,našel jsem si ale ,že jsou tam nonstop,takže je to celý blbost.Mám mu znovu zavolat a přesvědčit ho,aby si to auto odvezli,či zavolat přímo do půjčovny nebo počkat na další přiblblý termín? Mám potom strach,aby mi auto neopravili blbě,tak proto.Děkuji.
Dobrý den.Zkuste to napsat ještě jednou a "česky" co máte za problém.Z Vašeho příspěvku to bohužel není jasné.
Nabourali mi auto,tak si ho odvezli do autoservisu,kde zavolali do autopůjčovny,aby mi dovezli náhradní auto.Auto chci teď vrátit,domlouvali jsme si s autoservisem tři termíny,ale ani jeden nedodrželi.Pokaždé výmluva,likvidátor nepřišel,přitom přišel ,mají zavřeno,ale mají nonstop
,zapomněl na to,což je dost blbá výmluva a mohl bych pokračovat... Určitě nám chcou propůjčené auto co nejdéle nechat,aby jim pojišťovna platila,ale mě už to nebaví.Tak se ptám,zda jim mám zavolat nebo počkat na další vymyšlený termín
.
Já bych se uklidnil a nepsal něco,co k tomuhle vůbec nepatří .Mě tím nenaštveš,jen proto,že máš nějaký titul magistr si hraješ na někoho,co nejsi... Ptal jsem se na něco,mám to vyřešené,tak ti nebudu psát,co bych chtěl jak blbec opakovat znovu,když mi to už na nic není.Zamysli se!
Jednoduchý, čim dýl máte auto=tím víc najezdíte=tím víc dostanou peněz buď od Vás nebo z pojišťovny.
doplněno 09.01.15 17:23:Říkáte, že Vám auto dali z půjčovny, ale vrátit ho chcete v servisu? To je možná ten problém, nebo jsem to jen špatně pochopil.
Dostal jsem od nich hory papírů s tím,že po nás nebudou nic chtít a s autem skoro vůbec nejezdím.
doplněno 09.01.15 17:10:Tak jim mám ještě zavolat? Já už fakt nevím..
doplněno 09.01.15 17:12:Také nám nabídli,že ho můžeme nechat postavený u nich,než ho vrátí ... je to směšný.
Servis chce vyúčtovat půjčovné za auto, zaplatí to pojišťovna viníka. Proto dělají průtahy s vrácením a natahují to co to jde.
Ovšem dělají z vás vola a lžou = nechat si tam opravit auto bych se bál. Když podvádí s půjčovným tak bez mrknutí oka podvedou i vás.
Od někoho jste si auto půjčil, pokud ho chcete vrátit tak to vraťte jemu. Pokud to je půjčovna tak přímo půjčovně.
Konečně odpověď na mou otázku .Děkuji,no právě nevím,aby mě ještě nepodvedli,za to,co bych jim udělal..kdybych to řešil přes půjčovnu za jejími zády. Říkali mi,abych počkal do tří dnů,ale čekat se mi už moc nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.