Nejste přihlášen/a.
Jak odstranit padani tachometru u Renaultu thalia 2006 abs Spadne po čase naskoči ale už nezapiše km čidlo na převodovce měněno
zkuste zkontrolovat řádné uchycení lanka z obou stran ... připadá mi, že nebude dotaženo - případně bude omleté... Případně vyměnit - nové cca 80,-
Taky mi to dělalo u Jeepa , vyměnili čidlo chvilku dobrý , pak zase nic ,někdy naskočilo a pod. , nakonec zjištěno tam co je to čidlo tak pod ním někde ozubené kolečko občas povyjelo , prostě vypadl tam takový šteftík , od té doby klid.Zdar.V zásadě to byla prkotina , no ale přišli na to až napotřetí.
doplněno 06.01.15 13:26:Je tam elektronika , lanko u mne né.
Kontakt 61 a 60 v GME. Nebo starý Kontox, ale už moc není k sehnání (5 a 10). Jeden vždy čistí a druhý meje a konzervuje.
Ostatní spreje jsou spíš vodičky jako lubrikace na vytěsnění vody, ale zelené oxidy to nerozpustí.
doplněno 07.01.15 14:05:S těmi kontakty je někdy potřeba i kartáček na zuby a šudlit mechanicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.