Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tachometr ktery pada

Od: mira* odpovědí: 5 změna:

Jak odstranit padani tachometru u Renaultu thalia 2006 abs Spadne po čase naskoči ale už nezapiše km čidlo na převodovce měněno

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste zkontrolovat řádné uchycení lanka z obou stran ... připadá mi, že nebude dotaženo - případně bude omleté... Případně vyměnit - nové cca 80,-

no já si myslím že auto vyrobené 2006 už asi lanko nemá spíš bych očistil a stříkl nějakým kontaktolem konektorky

tomas11*
hodnocení

0x

Taky mi to dělalo u Jeepa , vyměnili čidlo chvilku dobrý , pak zase nic ,někdy naskočilo a pod. , nakonec zjištěno tam co je to čidlo tak pod ním někde ozubené kolečko občas povyjelo , prostě vypadl tam takový šteftík , od té doby klid.Zdar.V zásadě to byla prkotina , no ale přišli na to až napotřetí.

doplněno 06.01.15 13:26:

Je tam elektronika , lanko u mne né.

mira*
hodnocení

Diky podivam se na to

doplněno 07.01.15 12:24:

Kdo poradi něco dobreho na vyčištěni kontaktu

gumidek*

Kontakt 61 a 60 v GME. Nebo starý Kontox, ale už moc není k sehnání (5 a 10). Jeden vždy čistí a druhý meje a konzervuje.

Ostatní spreje jsou spíš vodičky jako lubrikace na vytěsnění vody, ale zelené oxidy to nerozpustí.

doplněno 07.01.15 14:05:

S těmi kontakty je někdy potřeba i kartáček na zuby a šudlit mechanicky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]