Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc nedokazou na czechpointu zjistit pocet b

Od: drobecek* odpovědí: 2 změna:
Dnes pri bezne kontrole mi byli oznameno ze nemam co delat za volantem. Stal jsem tam a vubec nic nechapal protoze pred mesicem a pul mi byly odebrany ctyri body za prestupek a dohromady uz to bylo sest bodu. Pak jsem odjel k rodicum na slovensko takze az do dneska jsem ani nemel jak spachat nejakej dalsi prestupek. No nevahal jsem a zasel na czechpoint zjistit kolik mam teda bodu. Jenze ani po nekolikanasobnem zadani mych inicialek nedokazali zjistit vubec nic. Mate nekdo podobnou zkusenost? Jak je mozne ze to neslo zjistit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavla2015
hodnocení

0x

Ten Czechpoint byl asi nejspíš na poště. Zkusila bych to u notáře. Ti mají přístup do všech registrů a snadno problém vyřeší.

To je jedno zda na poště či kdekoliv jinde-pkd je to czechpoint-musí mít přístup k daným,tudíž inzerovaným službám! Ale je možné,že z jakékoliv příčiny (třeba sněhové kalamitě) mohlo padnout spojení .

Tuto instituci jsem zatím potřeboval 2x-výpis z tr.jejstříku a jednou skrz ověření podpisu. Na body nemusím na ona místa neboť vím 100% že nemám přidělen žádný!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]