Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ověření stavu kilometrů vozidla online?

Od: dulny odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

slyšel jsem, že existuje webový portál, kde po zadání vin kódu je možné zjistit vše o vozidle, kolik mělo najetých km při jaké STK.

Neznáte to prosím někdo?

Děkuji pěkně

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vypadá to hezky, ale nevím, kolik lidí má možnost nahlédnout do TP při koupi...většina velkých bazarů má své TP schované v trezorech a předají je až po přepsání na klienta dle kupní smlouvy.

Odkaz si ale musím doma vyzkoušet na svých vozech :) Jsem moc zvědav - napíšu, jak jsem dopadl ..

doplněno 06.01.15 08:01:

To BussR:

Každý normální člověk kupuje dle aktuálního stavu a ne dle stavu km na tachometru. Je to převážně z důvodu sportu stáčení km. Nicméně vědět před koupí, že vůz (byť v hezkém stavu) má najeto 400 místo 200 tis - to znamená dvě možnosti: 1) můžu požadovat výraznou slevu 2) můžu předpokládat, že vůz byl seskládán z více vozů po nehodě, předělán na jiné papíry, případně že je větší pravděpodobnost nutné opravy mimo standardní servis.

Mé VIN ověřeno a kupodivu ani před 8mi lety nebyl tachometr stáčen :) Povzbudivá informace

buss

Kdo tak kupuje auto je ...

tycoon*

Bez možnosti nahlédnout do TP bych auto rozhodně nekupoval. Vždyť je to úplně základní dokument k autu. Spíše se bojím toho, že odteď budou bazary prodávat více aut, ke kterým bude nový TP a v něm nebude číslo protokolu z posledního STK.

Ale to číslo protokolu neovlivní technik v bazaru ale to píší na STK dle protokolu a v případě vydání nového -úředník odboru který vydává ,takže minimálně jedno číslo tam musí být!

mi to sedi přesně 8 roku zpět 4 záznamy z stk km pasují
zerthe

Otázkou taky je, zda na technické údaj z tachometru správně opíší - teď jsem ověřila a narazila na zajímavou skutečnost:

kontrola rok 2011: 195 365 km
rok 2013: 1 997 978 km

:-D

zepe*
hodnocení

1x

stejně se bude stáčet hold né před prodejem ale vždy před STK *smich*

dulny
hodnocení

Děkuji, skvělé zkusím zkontrolovat svůj vůz ;)

tesyk*
hodnocení

0x

A do mobilu s Androidem zde: play.google.com/...

dulny
hodnocení

0x

Děkuji mockrát, sedí mi to od r. 1996 ;)

danys*

Na kilometry kouká jenom hlupák.. Rozhodující je stav vozu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]