Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém, prohnil nám doma chladič na felicii 1.3 mpi a už začíná lehce prosakovat, tak přemýšlím, který chladič koupit, protože si felinku chceme co nejdéle ještě ponechat, motor v perfektním stavu, a kastle není prohnilá, vím že čínský chladič určitě ne, ale chtěl bych se zeptat na chladič značky HELLA v autokelly tak 1200,- a originál tak 2200,-, jde mi o to jestli s tím má někdo zkušenosti, zda se vyplatí ho koupit. Potom dále příští rok plánuji zrepasovat přední ramena a rád bych věděl, která značka silentblocků je nejkvalitnější, koukal jsem na Moog a Delphi.
Díky všem za vaše rady a zkušenosti.
Moog a Delphi v autokelly, že? Oni totiž nemají prvovýroby. Sežeňte silentbloky GUMOKOV a Robena CZ Náchod. To je originál česká kvalita a ramenu, pokud není zrezlé (prohnilé) se nic nestane.
Chladiče vyrápěl Autopal Nový Jičín a ještě je někde k vidění jako zbytek ze skaldu, jinak Hella Mohelnice dobrá volba.
k těm silentblokům - v létě jsem musel jeden po 230000 měnit. A nyní ten samý po 10000 znovu.Tak se vyplatí připlatit si za lepší
Delphi na feldu neeee! Ty silenty stojí za prd.. Na fe/fa je neumí dělat :D .. Co třeba febi? Meyle je taky dobrá. Cokoliv, co jsem od nich bral, tak je to na úrovni. K tomu taky čepy Meyle .. A bylo to dobrý.
Bral jsem Meyle vodní pumpu na Felinu a hrůza. Ani tam není výlisek (šipka) na orientaci při montáži silentu nového. Origo a HEPU ji mají. Brzdové desky tvrdé... HEPU používají Gumokovy silenty a Meyle nějaké no name. Tedy do ramen bych od nich nešel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.