Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód autorádia po zablokování

Od: vendelin* odpovědí: 4 změna:

Po výměně baterie autorádio vyžaduje kód. Ten neznám, auto jsem koupil v AAA. Jedná se o Ford Focus, VIN WFOPXXGCDP8G24740. Můžete mi prosím pomoci? Děkuji. VM

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste se obrátit na aaa - v každém autě s rádiem na kod by měl být i dokument k rádiu vč. kodu. Buď vám nabídnou jiné rádio nebo dohledají někde v koši "servisní knihu" s kódem.

Další varianta je kontaktovat prodejce FORD a zkusit tam nějaký univerzální kód.

vendelin*

Je to rok a půl stará koupě, myslím že mi odevzdali všechny papíry, co s tím dostali od prvního majitele. Jak to auto člověk nemá od štěňátka, tak je to bída. Originál servis samozřejmě: ano, přijeďte. A vezměte si 6 stovek. To se mi moc nechce. Ještě uvidím, třeba to někdo dokáže i bez jejich asistence. Ale děkuju!

zepe*
hodnocení

0x

Jaké je seriové číslo radia?

vendelin*

Pošlu, ale kde ho vyčíst? Je to originál integrované Sony s CD, takže žádný odnímací panýlek.:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]