Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto pro 3 autosedacky

Od: dakon® odpovědí: 8 změna:

Dobry den, mohli by jste nekdo doporucit auto, kam se pohodlne vejdou tri autosedacky dozadu? Auto by bylo spis na kratsi cesty po meste, sem tam delsi cesta za navstevama + dovolena. Soucasny najezd je cca 20 000km/rok. Slozeni deti je 0 - 3 - 5 let. Penez neni na rozdavaji, tak na nove neni. Jedine tak Dacia v holovybave :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

a cena?

Na 3 sedačky jsou super Xsara Picasso a Renault Scénic.

doplněno 05.01.15 11:38:

Sestra má také 4 děti - koupili si Toyotu corollu verso - 7 míst., ale nelíbí se mi, jak musí lézt ty malé děti do zadních sedaček :(. Dívali se i po mazdě - ale bylo zavrhnuto kvůli velmi drahému servisu (porovnání ND byla toyota opravdu levnější), dále zmíněná koroze a spolehlivost ...

Nejsem příznivce renaultů - nemám rád jejich startování kartou atd...

Pro mne by byla volba právě Picasso - a nejlépe servisované v aut. servisu - historie a záruka na servis ... třeba sauto.cz/...

hodnocení

Dekuji, cena tak do 150 000. Premyslel jsem take o Berlinku a Mazde MPV. Tu ted koupil svagr, ale udajne az tak velka neni a potom ta antikorozni uprava u Mazdy je legendarni. Potreboval by jsem neco, co by slouzilo. Z bazaru mam trochu obavu, co jsem prohledl byl dost des, budu muset sehnat v Brne nejakeho dobreho automechanika a jet tam s nim

doplněno 05.01.15 11:27:

Jinak jsem jeste nasel tuto tabulku, kdyby se hodila i jinym

auto.cz/...

hodnocení

0x

sousedi mají 4 děti a koupili starší Citroem C4 picaso 7 místné, tento rok přibude taky třetí do rodiny tak se budu taky muset po něčem poohlídnout a bydlím na horách tak by to chtělo 4 kolku tak i mě někdo poraďte nájezd kolem 10 tis spíš kratší trasy

tak to bych asi šel směrem Toyota Rav4 2.0 VVTi , 4X4

lucie*
hodnocení

0x

Známí mají Fiat multipla-prostorově můžem závidět ,ovšem toto auto se nelíbí všem,je to věc vkusu,ale pohodlí s dětma nade vše.

hodnocení

Multipla je skutecne velice prostorna, ale vzhledove to proste nesedi

hodnocení

0x
Naši kamarádi mají na pět dětí VW Sharan a jsou spokojeni.
hodnocení

Sharan je take jeste alternativa. Chtelo by to najit mechanika z Brna, ktery autum skutecne rozumi bohuzel to je jako hledani jehly v kupce sena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]