Nejste přihlášen/a.
prosím,máte někdo zkušenost s prodejem auta v Áčkách?
doplněno 05.01.15 09:50:všem moc děkuji za odpovědi, prosím je zde někdo ,kdo má přímou zkušenost s prodejem? já už u nich byl !
Na rychlý zbavení se auta dobrý, byť samozřejmě cena nižší než při normálním prodeji.
doplněno 04.01.15 14:36:jyri a jirkamatapat měli by jste napřed pořádně číst otázku.
V Áčkách bych nekoupil ani koloběžku.Moje příbuzná tam pracuje a stačí mi její líčení o jejich praktikách,které tam provozují.Prodáte jim slušné auto s např.ALU koly a lepší výbavou,oni elektrony vymění za plecháče a tytéž elektrony Vám prodají za příplatek. Koupě auta v Áčkách je loterie.Můžete trefit na slušné auto,ale ve většině případů koupíte načančaný vrak samozřejmě řádně předražený. Historie těchto stránek je plná negativních ozvů na AAA.
já do áček nikdy kámoš si tam koupil hyunday tucson 2006r.v. a když to chcípnul kdyz sme jeli domu tak už to pak nenatočil a řekli mu tam ze o ničem nevedeli že to bylo jeho stylem jízdy a ze je to starsi auto tak s tim měl počítat říkam no to je hezký j mám fabii 2002 a neprijde mi furt stará a jim 2006 už jo nakonec dal dalších 20 000 za opravu
AAA auto nabízejí za koupi Vašeho auta 1/3-1/2 sumy ze skutečné reálné ceny vozidla (na jednu stranu je to pochopitelný, jelikož i oni si chtějí vydělat). Je lepší počkat, dát si inzerát na různé internetové servery a dřív nebo později prodáte. Já prodal Fabii za 30.000,-Kč (původně jsem chtěl 45.000,-) v AAA bych dostal 15-20.000,-Kč, v auto ESA mi nabídli 18.000,-Kč. Takže si to přeberte podle sebe. Hodně štěstí při prodejni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.