Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám Renaulta lagunu 1999 rok 1.8 16V Benzín. Chtěl jsem dočerpat benzín, svítila už kontrolka poslední rezervy benzínu. Mám problém v tom, že když jsem dneska tankoval, je teda pravda že auto bylo nastartovaný. Auto bylo studený tak jsem to chtěl nechat ohřát. Tak po natankování mi pořád svítí ta kontrolka plus mi to neukazuje dojezd. Jinak vše funguje i ručička. Děkuji za rady.
Zdravím, nebo zkuste odpojit autobaterii a po nějaké době opět zapojit, i když hladové oko je čistě elektro-mech. systém, ale nevím jak to palubák vyhodnocuje. Bacha na kód radia a nebo něco projet a pak to možná zhasne.
P.S.: Tankovat při nastartovaném motoru je proti předpisům. Pokud to bylo na benzince, tak dokonce veřejné ohrožení, tak bacha. Na benzině nesmíte mít ani bufíka (vypnout před příjezdem), viz zákon 361/2000 Sb., paragraf čerpání pohonných hmot.
vypni klíček natankuj já jako student si nemuzu dovolit tankovat za vetší peníze minule jsem mel ale krizi a potřeboval se nekam dostat rosvitila se rezerva natankoval za 100kč ručka se nehnula druhej den znovu 100kč ručka nehnula 3 den taky 100kč ručička nic pak sem natankoval za 200 a mel sem pulku nadrze
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.