Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a čím rozrazim pakny?

Od: bejktek* odpovědí: 3 změna:

Nevim jak na to seklo se mi kolo a ani na zpátečku se nehne co s tim?mám peugeot309

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

A je to brzda nebo ložisko?Brzdu odpojit od brzdového systému a mělo by to povolit.Pak oprava.Kouslé ložisko, to je potřeba pěkně rozebrat a ložisko vyměnit.Na doma pěkná práce.

pepikk*
hodnocení

0x

mě se kously pakny u fabie, tak jsem sundal kolo a mlátil do bubnu palicí, naštěstí to povolilo...*zed*

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

brzdy jsou základ, u starších modelů se mají kontrolovat a udržovat pravidelně, v zimě se solí a je mokro, kovy tím trpí, takže po každé zimě rozebrírat, čistit a třecí plochy mazat, vůli nebo odcházející ložisko pozná zkušený mechanik například i při přezouvání pneumatik...lepší plánovaná prevence, než neplánovaná starost...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]