Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce.
Mám problém a nevím kde je zakopaný pes.Dnes jsme chtěl stříkat dutiny...Mám obyčejnou stříkací pistol na dutiny a podvozky z aukra za pár peněz.Namontuju kartuši s voskem,natlakuju kompresor,zmáčknu páčku a ono to bylo během 5 vteřin venku-špryc jak blázen-žádný ´´mlhovina´´ Tak jsme se na to vybodnul.A matně si vzpomínám,že před X roky jsme s tím měl taky problemy.To mi zase vyletělo všechno ven takovou milimetrovou dírkou co je v tom šroubení kde se namontovává ta kartuš.A kartuš se tenkrát nafoukla.Vypadá to jako by ten tlak při používání te delší aplikační hadice (60 cm) šel plně do kartuše... Jinak když stříkám podvozek gumoasvaltem,tak vše uplně v pohodě.Poraďte chlapi,kde je zakopaný pes?Setkali jste se s tím někdy? Díky za info.Příště bych už chtěl stříkat dutiny na první dobrou... :D
Zdravím, buď je pistole šunt, či máte moc ale moc velký tlak, chce to provést redukci. Jinak já používám aplikační spreje MOTIP vosk a jeden sprej 400 ml do prahu je až až.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.