Nejste přihlášen/a.
mohu mít vyndané zadní sedačky?,mám kombika a jako řemeslník potřebuju prostor.Co na to případná silniční kontrola?
Ahoj, mám Chrysler Voayger - 7-místňák a zadní 3ku mám někde zaprášenou na půdě.Na technické nebyl problém nikdy.Ovšem nejsem si jistá, pokud by došlo na nějakou kontrolu pásů, tak to by byl asi problém a musela bych je tam dát zpátky.Ale pokud ti na technické nikdo nic neřekne, tak ti nikdo nic neřekne ani když tě zastaví silnička.
Ahoj. Tady se hodí dodat, co asi udělají, ty tvé věci za tebou, v místě zadních sedaček, v případě bouračky zepředu, nebo velmi intenzívního zabrždění? Ty přepážky, tam nemají ty pickupy jen tak z bůhdarma.
Copak brždění, ale kolegu už před lety vytlačil ze silnice kamion a on přetočil Megana kolečkama nahoru. No když jsme to sbírali (vercajk servisního technika) tak jsme se shodli s policajtama i hasičema, že nemít tam přepážku, tak by určitě po svých za auta nevylezl. Od té doby z toho mám vcelku respekt a určitě bych bez přepážky nevyjel. Přece jen živím rodinu.
Samozřejmě je průšvih neupevněný náklad v zavazadlovém prostoru. Ale pro ty, co tu tvrdí, že vyjmuté sedačky jsou problém a to bez znalosti o jaké auto jde, cituji z návodu k obsluze /... Prostor pro náklad lze zvětšit sklopením zadních sedadel dopředu, nebo jejich vyjmutím. Takže minimálně záleží na typu vozidla a pokynech výrobce, pokud jsou sedačky konstruovány jako vyjímatelné (bez použití nástroje), lze samozřejmě jezdit bez nich. Na STK vždy komplet.
Diskuse na toto téma též zde.
doplněno 01.01.15 23:29:Tak než jsem to dopsal, tak jsem asi šestej
Ahoj. Jen bych ještě doplnil jednu příhodu. Jeli jsme s traktorem, předjížděl nás dlouhej Trambus a zaklapl to dřív, než nás pořádně objel. Drcnul do nás a od tý doby, co mi kolem hlavy lítala 5kg palice, co ležela v takový vaničce na vercajk a vymlátila u kabiny skla kolem dokola. Tak ten vercajk, měl bytelnej šroubovací dekl a řetěz na tahání, měl svý místo, na závaží, na čumáku. U traktoru pařez urazil přední náhon (U 751 Rumun).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.