Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu mít vyndané zadní sedačky?

Od: ruda145 odpovědí: 14 změna:

mohu mít vyndané zadní sedačky?,mám kombika a jako řemeslník potřebuju prostor.Co na to případná silniční kontrola?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tigrine*
hodnocení

3x

Ahoj, mám Chrysler Voayger - 7-místňák a zadní 3ku mám někde zaprášenou na půdě.Na technické nebyl problém nikdy.Ovšem nejsem si jistá, pokud by došlo na nějakou kontrolu pásů, tak to by byl asi problém a musela bych je tam dát zpátky.Ale pokud ti na technické nikdo nic neřekne, tak ti nikdo nic neřekne ani když tě zastaví silnička.

hodnocení

2x

myslím že se nic neděje,ale opačně-mít v TP jen dvě a doplnit zbytek by neprošlo!

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Tady se hodí dodat, co asi udělají, ty tvé věci za tebou, v místě zadních sedaček, v případě bouračky zepředu, nebo velmi intenzívního zabrždění? Ty přepážky, tam nemají ty pickupy jen tak z bůhdarma.

Copak brždění, ale kolegu už před lety vytlačil ze silnice kamion a on přetočil Megana kolečkama nahoru. No když jsme to sbírali (vercajk servisního technika) tak jsme se shodli s policajtama i hasičema, že nemít tam přepážku, tak by určitě po svých za auta nevylezl. Od té doby z toho mám vcelku respekt a určitě bych bez přepážky nevyjel. Přece jen živím rodinu.

hodnocení

2x

Samozřejmě je průšvih neupevněný náklad v zavazadlovém prostoru. Ale pro ty, co tu tvrdí, že vyjmuté sedačky jsou problém a to bez znalosti o jaké auto jde, cituji z návodu k obsluze /... Prostor pro náklad lze zvětšit sklopením zadních sedadel dopředu, nebo jejich vyjmutím. Takže minimálně záleží na typu vozidla a pokynech výrobce, pokud jsou sedačky konstruovány jako vyjímatelné (bez použití nástroje), lze samozřejmě jezdit bez nich. Na STK vždy komplet.

Diskuse na toto téma též zde.

doplněno 01.01.15 23:29:

Tak než jsem to dopsal, tak jsem asi šestej :)

kono
hodnocení

1x

Mám Citroën Jumpy /5 míst/. Zadní 3ku sedaček vyndanou a bez problému.

daniel*
hodnocení

1x

Asi takto .. kdyby se to nesmělo proč by výrobce dělal ty sedadla odělávací .. není to problém je to na to děláné aby jste sedačky sklopil případně vydělal uplně a uložil tam náklad.

layborr*
hodnocení

0x

Můžeš mít zadní vyndané , ale na STK nasadit všechny .

buss
hodnocení

0x

Ne na STK, je dané, co je závada. Co policie je ve hvězdách, zda na nich bude trvat, jak kdo.

kjanik112*
hodnocení

0x

Už 20 let jezdím bez zadních sedaček, mám tam vercajk, několik kontrol policie, nikdy to neřešila.

trtr

Zdravím, třeba takový majzlík v hlavě není nic dobrého, přepážka je přepážka.

buss

Jsou hloupííí, je to závada.

doplněno 02.01.15 00:21:

Pokud to toleruje STK, nedělají svou práci řáádně.

ruda145
hodnocení

děkuji lidi za názory

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jen bych ještě doplnil jednu příhodu. Jeli jsme s traktorem, předjížděl nás dlouhej Trambus a zaklapl to dřív, než nás pořádně objel. Drcnul do nás a od tý doby, co mi kolem hlavy lítala 5kg palice, co ležela v takový vaničce na vercajk a vymlátila u kabiny skla kolem dokola. Tak ten vercajk, měl bytelnej šroubovací dekl a řetěz na tahání, měl svý místo, na závaží, na čumáku. U traktoru pařez urazil přední náhon (U 751 Rumun).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]